in ,

Κατερινα Γκαγκάκη: Οργη ΛΑΟΥ Ζητανε την ΑΠΟΠΟΜΠΗ της απο τον Μπακογιάνη για την εκπομπη του Γιώργου Λιάγκα

Κατερίνα Γκαγκάκη

Γιώργος Λιάγκας

Ο Δήμαρχος Αθηναίων ακόμα να απολύσει την κυρία ( λέμε τώρα ) Γκαγκάκη , η οποία δεν είχε την ευθιξια να παραιτηθεί από το αξίωμα της παραχρήμα και ο ΣΚΑΙ επιδεικτικά κωφεύει στην εμετική ανηθικότητα του καθάρματος και της παρέας του αντί να τους απολύσει αυθωρει .
Οι διαπρύσιοι κήρυκες του νόμου , της τάξης και της ηθικής διαφημίζουν τις αστυνομικές επιχειρησεις στα εξαρχεια και στην ΑΣΟΕΕ αλλά θάβουν μέσα στο βόθρο της ψευδοηθικής τους τα διάσημα μιάσματα που σαν καρκίνοι μεταστατικοί εξακολουθούν να έχουν τηλεοπτικη ζωή και να μεταδίδουν καρκίνο στη κοινωνία .
Διότι όσο επικίνδυνος είναι κάποιος με μια μολότοφ στο χέρι άλλο τόσο και χειρότερος είναι ο καρκίνος που…
ήσυχα , αβασάνιστα και ύπουλα τέμνει εγκάρσια την ουσία της Παιδείας . Τον σεβασμό στην αξία του ανθρώπου .
Ο πρώτος μπορεί να αλλάξει , ο δεύτερος όχι . Αλλά για να αλλάξει ο πρώτος προυποθέτει την παραδειγματική τιμωρία του δεύτερου. Την παραδειγματική τιμωρία μιάς στάσης ζωής που θρέφεται από τον βιασμό ( σε όλες τις μορφές του ) του συνανθρώπου και πληρώνεται για να τον διαφημίζει .
Τα καλά και τα συμφέροντα μιας άρχουσας πολιτικης τάξης και των βοθροκάναλών της, που ως ολετήρες της πραγματικής ηθικής και του σεβασμού αμφότεροι , συγκλονίζονται από τις μολότοφ αλλά αλλά όχι από την, σε πανελλαδική εμβέλεια, πραγματική δολοφονία της προσωπικότητας του ατόμου .
Σιχάματα .
Επισης
“Σιχαμερός και χυδαίος ο Γ. Λιάγκας” / Τσάρλι & Θέμης “Sport 24 Radio”
Ο Γιώργος Λιάγκας και το πάνελ τηε εκπομπής του ΣΚΑΪ βρήκε πολύ αστεία την ασέλγεια σε βάρος φοιτήτριας στο ΑΠΘ αναγκάζοντας τους να ζητήσουν συγνώμη για την στάση τους την επόμενη μέρα μέσα από την εκπομπή τους.


Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι εισηγήσεις στον Δήμαρχο Αθηναίων για άμεση αποπομπή.
Διαβάστε αναλυτικά:
Αθήνα, 10-11-19
Κύριε Μπακογιάννη,
Η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Γκαγκάκη που εκλέχθηκε με τον συνδυασμό σας, έχει τοποθετηθεί πρόεδρος του Δ.Σ. της «Τεχνόπολης» η οποία παίζει καίριο ρόλο στην παραγωγή πολιτισμού από το Δήμο Αθηναίων.
Στις 7/11/2019 στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, όπου συμμετέχει η εν λόγω δημοτική σύμβουλος, παρουσίασαν το ρεπορτάζ αναφορικά με την ασέλγεια εις βάρος φοιτήτριας, στη Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ., διακωμωδώντας το γεγονός, δίχως ίχνος σεβασμού στην προσωπικότητα της και συντασσόμενοι εμμέσως πλην σαφώς με τον δράστη, γεγονός που ξεπερνάει κάθε όριο κανιβαλισμού, χυδαιότητας και νομιμοποίησης του σεξισμού. Προάγει την υποκουλτούρα της ασέλγειας και του βιασμού, αναπαράγοντας όλα εκείνα τα κοινωνικά πρότυπα που οξύνουν την ανισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών. Είναι σοκαριστική συμπεριφορά, κυρίως όταν προέρχεται από γυναίκα. Συμπεριφορές αυτού του είδους προσβάλλουν όλες τις γυναίκες και ως Αθηναίες ανησυχούμε ιδιαίτερα για το τι είδους πολιτισμό προτίθεται να προάγει.
Συνεπώς, απαιτούμε την άμεση απομάκρυνσή της από το αξίωμα ως ακατάλληλη. Σε διαφορετική περίπτωση θεωρούμε ότι νομιμοποιούμαστε να εκλάβουμε ότι συντάσσεστε με ό,τι προάγει την έμφυλη βία και παράγει αποτελέσματα εις βάρος του συνόλου του γυναικείου πληθυσμού, συνεπώς θα μας βρείτε απέναντι σας. Όλες και όλους.
Αρνούμαστε να συμφιλιωθούμε με την κτηνωδία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΜΩΒ.

Διαφήμιση