in

Κέιτ Μος – Τζόνι Ντεπ: Τότε που Κόκα, αλκοολισμός και όpγια ήταν στην ημερήσια διάταξη. Τα πάντα όλα για το διάσημο ζευγάρι

Ήταν κάπου το 2014 όταν Κέιτ Μος και Τζόνι Ντεπ έχασαν τον ύπνο τους μετά την κυκλοφορία του Champagne Supernova, της βιογραφίας του διάσημου μοντέλου που υπόγραψε η Μορίν Κάλαχαν.

Η ζωή γεμάτη καταχρήσεις της Κέιτ Μος έχει πολλάκις φιλοξενηθεί στα μέσα ενημέρωσης, όμως τα όσα γράφονται στο βιβλίο ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Με επίκεντρο τη σχέση της Μος και του αγνώστου τότε Τζόνι Ντεπ, η οποία ξεκίνησε το 1994, βγαίνουν στο φως αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την εξάρτηση του πασίγνωστου τοπ μόντελ από το αλκόολ, την κόκα και το σ3ξ.

Η Μορίν Κάλαχαν γράφει για τη γνωριμία των δυο τους: «Είχαν και οι δύο μια αρρωστημένη ροπή προς το αλκοόλ, τα φάρμακα, το τσιγάρο και το σ3ξ. Η Κέιτ έγινε μανεκέν τυχαία και ο Τζόνι Ντεπ ήταν ένας πανκ-ροκ τύπος ο οποίος μεταμφιέστηκε από το πουθενά σε σταρ του κινηματογράφου».

Διαφήμιση

Τόσο η Μος όσο και ο Τζόνι Ντεπ δε μπόρεσαν να διαχειριστούν την έντονη προβολή της σχέσης τους από τα μίντια και κατέρρευσαν.

Συγκεκριμένα στη βιογραφία της Μος αναφέρεται πως εκείνη «έπινε κάθε βράδυ ένα μπουκάλι βότκα γιατί ένας γιατρός της είχε πει ότι είναι το καλύτερο αλκοόλ για να διατηρήσει την ομορφιά της. Με τη βότκα έκανε και τρία γραμμάρια κοκαϊνης». Και ο διασυρμός δεν σταματά εκεί.

Η τελειωτική κατάρρευση για την Κέιτ Μος ήρθε το 1997 όταν ο Ντεπ αποφάσισε να την εγκαταλείψει, μη μπορώντας πλέον να διαχειριστεί τις καταχρήσεις, τη ζήλια και τα πάθη της. Η Κάλαχαν αναφέρει πως ο χωρισμός «της έσπασε την καρδιά. Τρελάθηκε. Έπνιγε τη θλίψη της στο αλκοόλ ενώ ακολούθησε μια πολύ ταραγμένη ζωή με ξέφρενα πάρτυ, κακά αγόρια, ναρκωτικά και ποτό».

Η βιογράφος μάλιστα κάνει λόγο και για «καuτά» βράδια της αποπροσανατολισμένης Μος παρέα με τον Τζουντ Λο και την τότε σύζυγό του αναφέροντας πως «ήταν πάντα μαζί στα πάρτυ και στο κρεβάτι».

Το μόνο σίγουρο είναι πως το βιβλίοπροκάλεσε την κοινή γνώμη και αναστάτωσε ττην τότε ζωή της μούσας των μεγάλων σχεδιαστών.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Όλγα Φουντέα: Καβάλησε το στρώμα με τα εσώpουχα και βομβάρδισε με φωτογραφίες. Καταιγισμός από selfie στον καθρέφτη με μαγιό

Η Ρέιτσελ Μαρί Μόρτενσον με μαγιό σε φωτογραφία είναι το σημερινό δωράκι του Kool