Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Νοέ 3, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Κασσελάκης κ Τάιλερ ξανά σε “πεντάστερο” ξενοδοχείο της Αρκαδίας – Η πολυτελής σουίτα των 800 € τη βραδιά!
news

Κασσελάκης κ Τάιλερ ξανά σε “πεντάστερο” ξενοδοχείο της Αρκαδίας – Η πολυτελής σουίτα των 800 € τη βραδιά!

Kool Team
Last updated: 23 Οκτωβρίου, 2024 9:54 μμ
Kool Team
Published: 23 Οκτωβρίου, 2024
Share
SHARE

Με έκπληξη διαπίστωσα ότι κάποιοι στενοί συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη χαρακτήρισαν -µε διαρροές τους σε ψυχαγωγικές εκποµπές- «µύθευµα» τη χθεσινή µας αποκάλυψη ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ µαζί µε τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακµπέθ, και τη σκυλίτσα τους, Φάρλι, βρίσκονται από τη ∆ευτέρα το µεσηµέρι στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Μάννα» στην ορεινή Γορτυνία του νοµού Αρκαδίας.

Επειδή το ρεπορτάζ µας δεν επιδέχεται καµία αµφισβήτηση, καθώς τυγχάνει να έλκουµε από εκεί την ταπεινή µας καταγωγή, σήµερα θα σας µεταφέρουµε όλες τις πληροφορίες τις οποίες έχουµε συλλέξει γι’ αυτό το ροµαντικό διήµερο απόδρασης του πρώην προεδρικού ζεύγους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Tο ροµαντικό διήµερο στην Αρκαδία

Έφτασαν στο ξενοδοχείο αργά το µεσηµέρι της ∆ευτέρας. Μετά την άφιξή τους ο αστυνοµικός-οδηγός του Στέφανου Κασσελάκη πήγε και πάρκαρε το ηλεκτροκίνητο όχηµα, ένα Audi Q8 e-tron Sportback, αξίας 98.000 χιλιάδων ευρώ, στον χώρο φόρτισης.

Την πρώτη µέρα διαµονής τους επέλεξαν να µείνουν εντός του ξενοδοχείου. Συγκεκριµένα, στην πολυτελή σουίτα µε αριθµό 309, που το κόστος της ξεπερνά τα 800 ευρώ τη βραδιά. Εκεί έφαγαν και εκεί ήπιαν τα ποτά τους.

Την Τρίτη κατέβηκαν για πρωινό µετά τις 11 το πρωί. Ο Στέφανος Κασσελάκης έφαγε σκέτο ψωµί µε αβοκάντο. Ο Τάιλερ το έριξε στα… σκληρά, καθώς ζήτησε καγιανά. Ήπιαν χυµό πορτοκάλι.

Λίγο µετά τη 1 το µεσηµέρι έβαλαν την αθλητική τους περιβολή και πήραν τη «δηµοσιά» -έτσι λέµε στη Γορτυνία τον επαρχιακό δρόµο- και περπάτησαν 500 µέτρα µε κατεύθυνση το χωριό Βαλτεσινίκο. Εκείνη την ώρα πέρασε και ένα παλικάρι µε φορτηγό και τους κόρναρε να ξακρίσουν, µη γίνει κανένα ατύχηµα, γιατί περπατούσαν στη µέση του δρόµου.

kasselakis1
Στη συνέχεια έκαναν µεταβολή και, αντί να πάνε στο Βαλτεσινίκο, αποφάσισαν να γυρίσουν προς το χωριό Μαγούλιανα, που µε τα πόδια είναι πιο κοντά. Έφτασαν στο χωριό πεζοί έπειτα από σαράντα περίπου λεπτά περπάτηµα και µπήκαν στην ταβέρνα «Ο Ιωσήφ». Εκεί τους καλωσόρισε ο Θανάσης, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, γιος του αείµνηστου Ιωσήφ, ο οποίος τους έχει ξαναϋποδεχθεί στο µαγαζί του. Εκεί είχαν δειπνήσει και τον περασµένο Μάρτιο, όταν επισκέφτηκαν την περιοχή λίγες ηµέρες πριν ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιαστεί στον Στρατό, για να υπηρετήσει τη θητεία του.

Ολο το φωτοτρεπορταζ εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
20°C
Athens
scattered clouds
21° _ 18°
84%
2 km/h
Δε
22 °C
Τρ
23 °C
Τε
18 °C
Πε
17 °C
Πα
15 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Βορίζια: Κρύβονται στα βουνά πέντε ένοπλοι μετά το μακελειό – Οι 200 κάλυκες «μιλούν» για το οπλοστάσιο της βεντέτας

Kool Team
3 Min Read

Έτσι εκτέλεσαν τον Γιάννη Λάλα: Δέκα ριπές από καλάσνικοφ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου – Το σχέδιο των επαγγελματιών εκτελεστών στην Αράχωβα

Kool Team
4 Min Read

«Έρχονται τα χειρότερα, φοβάμαι βεντέτα όπως το 1955» – Ο 90χρονος Γιάννης Φραγκιαδάκης μιλά για τον τρόμο που πλανάται ξανά πάνω από τα Βορίζια

Kool Team
3 Min Read

Θρήνος στη Λοκρίδα: Δύο νέοι, 25 και 28 ετών, σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο – Σκοτάδι και θλίψη στην τοπική κοινωνία

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

Sports

Δημ’ητρης Γιάννακόπουλος: “Θέλω 5 συνεχόμενα τρόπαια EuroLeague”

3 Min Read
news

Amazon: Κοστίζει 3500€ στο φέρνουν όπου θες και αν δεις και πως ειναι μεσα θα το λατρέψεις

1 Min Read
Sports

ΣΟΚ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ στη γέννα

1 Min Read
news

Ο καιρός με δύο πρόσωπα: Πού θα δούμε 30άρια και πού έρχονται βροχές – Ραγδαία αλλαγή από Κυριακή

3 Min Read
Showbiz

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Πόζαρε σαν πόρνη και σόκαρε το διαδίκτυο – Σήμερα θυμάται ξανά αυτές τις φωτογραφίες

1 Min Read
Πέθανε ο Σπύρος Φωκάς, σε ηλικία 86 ετών
news

Πέθανε ο Σπύρος Φωκάς, σε ηλικία 86 ετών

0 Min Read
newsΓυναίκα

Μαλλιά: Το Milk Tea είναι το κολακευτικό χρώμα μαλλιών που κυριαρχεί στο Instagram

1 Min Read
Showbiz

Κάντις Σουάνπολ: Ποζάρει τόπλες στο μπάνιο και με ανοιχτά τα πόδια στην μπανιέρα

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?