in

Josephine: Φορώντας crop top, επιδεικνύει τη λεπτή μέση της και ξεσηκώνει τους θαυμαστές της

Άψογες αναλογίες διαθέτει η δημοφιλής τραγουδίστρια

Για τις στιλιστικές επιλογές και το ωραίο κορμί της ξεχωρίζει η Josephine και την Τετάρτη 16/3 αναστάτωσε το Instagram, όταν δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα κίτρινο crop top και low waisted τζιν παντελόνι.

Με προκλητικό ύφος, κοιτά τον φωτογραφικό φακό και επιδεικνύει τη λεπτή μέση και την επίπεδη κοιλιά της.

Διαφήμιση

Με το νεανικό, καθαρό πρόσωπό της και τη λεπτή σιλουέτα της, σκανδαλίζει τους άνδρες θαυμαστές της. Παράλληλα, έχει κάνει το βλέμμα της σέξι, εφαρμόζοντας πάνω στα βλέφαρά της μαύρο eyeliner, ενώ έχει δώσει λάμψη στα χείλη της με ένα nude κραγιόν. Λιτό αλλά όμορφο είναι και το hair styling της, με τα ξανθά μαλλιά της να πέφτουν ίσια και μυτερά στην πλάτη και το στήθος της.

Το μοντέρνο outfit της αποθεώνουν το αστραφτερό κολιέ-choker και η ατσάλινη αλυσίδα κοιλιάς.

Το post της 31χρονης τραγουδίστριας έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 19.250 likes και δεκάδες θετικά σχόλια, εκ των οποίων μερικά είναι: «Όμορφη😍», «Κουκλάρα μου εσύ 😍😍❤️❤️», «Όμορφη σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης 😍», «Φωτιά είσαι 😮😮😮😮». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Καμίλα Καμπέγιο: Άνοιξε το πουκάμισο και κάτι δε φορούσε. 940.000 likes δε κάνουν λάθος. Δες και εσύ

Μαρία Ηλιάκη: Το κοστούμι και τα αθλητικά παπούτσια δημιουργούν τον πιο stylish συνδυασμό