Ιζόλδη. Αυτή τη γάτα ποιος θα την Υιοθετήσει; ΔΙΑΔΩΣΤΕ

Ο Βασιλέας της Κορνουάλης, Μάρκο, στέλνει τον ανιψιό του Τριστάνο στην Ιρλανδία να ζητήσει για λογαριασμό του το χέρι της Πριγκίπισσας Ιζόλδης.

Κάπως έτσι ξεκινά η μυθική ιστορία του Τριστάνου και της Ιζόλδης. Οι δυο τους πίνουν κατά λάθος ένα μαγικό φίλτρο και ερωτεύονται παράφορα. Απιστούν σε βάρος του βασιλέα και για να απαλλαγούν από αυτόν τον έρωτα, ο Τριστάνος παντρεύεται μια άλλη. Είναι μοιραίο όμως να ξαναβρεθούν, καθώς η Ιζόλδη έχει ένα μοναδικό αντίδοτο που αναζητά ο Τριστάνος. Πριν τα καταφέρουν εκπνέουν και οι δύο από το ασίγαστο πάθος τους…

Η δική μας πάλλευκη Ιζόλδη περιμένει τον Τριστάνο της, τον άνθρωπο που για χάρη του θα ξεχάσει εμάς και θα ερωτευτεί παράφορα. Δεν έχουμε μαγικό φίλτρο να της δώσουμε, της έχουμε υποσχεθεί όμως πως ο δικός της έρωτας θα κρατήσει για πάντα.

Γεννήθηκε τον Μάιο του 2015 και δυστυχώς επιστρέφει από την υιοθεσία της. Είναι πολύ ήσυχη, τρυφερή με άτομα που γνωρίζει. Έχει μάθει να ζει μόνη της χωρίς την συντροφιά άλλου ζώου οπότε και θα δοθεί σαν το μοναδικό ζώο σε μια οικογένεια.

Ο νέος γονιός αναλαμβάνει το κόστος του microchip.
Θα δοθεί μόνο για μέσα στο σπίτι, εντός Αττικής.

Written by admin

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Hotel Ερμού

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Hotel Ερμού

Η πλαστική ουσία που τρώμε κάθε μέρα και δεν το γνωρίζουμε