in ,

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι θα συμβεί με την εκπομπή της του χρόνου στον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στον ΣΚΑΙ όμως ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας της;

Το σίριαλ που θα τραβήξει περισσότερο από κάθε άλλο το καλοκαίρι είναι οι συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου στο πάνελ της εκπομπής. Αν και στην αρχή είχε παρθεί η απόφαση να σταματήσουν και να μην ανανεωθεί καμία από τις συνεργασίες για την επόμενη χρονιά όλα είναι υπό εξέταση.

Το πάνελ χρεώθηκε ότι δεν υπήρχε χημεία με την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να μη ρολάρει η εκπομπή όπως επιθυμούσαν, όμως η ανανέωση όλων των προσώπων θα φέρει ριζικές ανακατατάξεις και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν προκύψει η πολυπόθητη xημεία με τα νέα πρόσωπα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου την πρώτη της χρονιάς σε μεγάλο κανάλι στάθηκε στρατιώτης και έκανε ότι της έλεγε η αρχισυνταξία τουλάχιστον στην αρχή και μέχρι το μέσο της χρονιάς. Όταν όμως τα νούμερα έμειναν σταθερά και δεν ανέβαιναν η παρουσιάστρια φέρεται να ζητούσε πράγματα που ήθελε να κάνει η ίδια και εκεί υπήρχαν πολλές προστριβές, τόσο με την αρχισυνταξία όπου είχαμε παραίτηση όσο και με τους συνεργάτες με τους οποίους οι σχέσεις πάγωσαν!

Διαφήμιση

Το σίριαλ Μαλέσκου θα μας απασχολήσει ακετά!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
ελλη κοκκίνου λούκας γιώρκας

Λούκας Γιώρκας απάντησε ξεκάθαρα αν έχει σχέση με την Έλλη Κοκκίνου

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Έφτασα πολύ κοντά να κάνω οικογένεια αλλά φοβήθηκα την ευθύνη. Το μετάνιωσα