in , ,

ΙΔΕΕΣ για Αποκριάτικο Μακιγιάζ

Οι απόκριες αποτελούν την τέλεια εποχή για να μεταμορφωθείτε σε κάτι εντελώς διαφορετικό από την καθημερινότητα σας, ξαφνιάζοντας φίλους και γνωστούς!Τα τελευταία χρόνια μεγάλη προτίμηση για το αποκριάτικο καρναβάλι έχουν και οι αποκριάτικες στολές σκελετός, sugar skull και ζόμπι.Αν επιλέξεις να ντυθείς μάγισσα το μωβ χρώμα στην σκιά ματιών και το κραγιόν είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις.Το όλο look είναι λίγο gothic, οπότε θα πρέπει να κάνεις έντονο…
μακιγιάζ ματιών, χρησιμοποιώντας και μαύρη σκιά, ενώ θα πρέπει να τονίσεις και τα φρύδια σου, κάνοντας τα μυτερά προς τα επάνω. Επιπρόσθετα, μπορείς να σχεδιάσεις έναν ιστό δίπλα στο μάτι σου ή ακόμη και στα μάγουλα σου.
Όσο για το βαμπίρ, κλασικά θα χρειαστείς κόκκινο κραγιόν και σκιά, ενώ το πρόσωπο σου θα πρέπει να είναι όσο πιο άσπρο γίνεται. Και εδώ οι πολύ ανοιχτόχρωμοι φακοί επαφής, μαζί με το μασελάκι ενός βρικόλακα θα ολοκληρώσουν με εξαιρετικό τρόπο την εμφάνιση σου.
Μπορεί να πιστεύεις ότι το να κάνεις το μακιγιάζ σου να μοιάζει με αυτό ενός σκελετού είναι αρκετά δύσκολο. Αν πάλι τα βρεις σκούρα, μπορείς να κάνεις ένα sweet skull, κρατώντας τα βασικά στοιχεία που είναι η μύτη και το στόμα και αυτοσχεδιάζοντας στο υπόλοιπο πρόσωπο με έντονα χρώματα.Για το μακιγιάζ ζόμπι μπορείς να βάψεις είτε όλο σου το πρόσωπο δημιουργώντας την ψευδαίσθηση πως έχεις ένα τεράστιο στόμα, είτε ακόμη και το μισό σου πρόσωπο συνεχίζοντας προς το στήθος σου.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να παραλείψεις σε κάποια σημεία να χρησιμοποιήσεις κόκκινη βαφή προσώπου, ώστε να μοιάζει σαν αίμα.Αρκετοί είναι αυτοί που θα επιλέξουν να βαφτούν όπως ο David Bowie φέτος τις απόκριες.
Ευτυχώς το makeup του καλλιτέχνη ήταν αρκετά εύκολο για να το αντιγράψει ο καθένας, χρησιμοποιώντας κόκκινο, μπλε και μαύρο face-painting.


Κάτι πιό εύκολο …όπως μια γατούλα !Απλό αλλά Εντυπωσιακό Αποτέλεσμα!

Και για το τέλος κράτησα αυτή την άκρως εντυπωσιακή ιδέα, κατά την οποία θα πρέπει να πάρεις κόλλα προσώπου και να τοποθετήσεις ένα φερμουάρ στο μέσο του προσώπου σου, ανοίγοντας το από τα μάτια και κάτω. Έπειτα, θα πρέπει να βάψεις κόκκινο το σημείο όπου είναι ανοιχτό το φερμουάρ, για να μοιάζει με ανοιχτό δέρμα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Aurora Borealis – Η φωτιά στον ουρανό. ΒΙΝΤΕΟ

28 Σοφά αποφθέγματα του Έρικ Χόφφερ