in

Η Τζένη Μπαλατσινού στο Star 28 χρόνια πριν: Δες και κλάψε από το γέλιο

Αν θεωρείτε ότι έχετε καλή μνήμη, τότε αυτό το βίντεο που έχει ανεβάσει η η Τζένη Μπαλατσινού στο προφίλ της στο Instagram θα σας κάνει να αναθεωρήσετε.

Ομολογούμε πως θυμόμαστε αρκετά από τα πρώτα βήματα της Τζένης Μπαλατσινού στη μόδα, αλλά αυτή την εκπομπή είτε την είχαμε ξεχάσει για τα καλά είτε δεν την είδαμε ποτέ. Το ίδιο θα πάθετε κι εσείς, αφού μιλάμε για 28 χρόνια πίσω και όχι, όταν λέμε 28 μην σκέφτεται τη δεκαετία του 1980. Μιλάμε πλέον για το 1995. Εκείνη τη χρονιά η Τζένη Μπαλατσινού συμμετείχε σε ένα άκρως ωραίο κόνσεπτ εκπομπής.

Εκείνη τη χρονιά, το Star είχε αποφασίσει να εμπιστευτεί το πλάνο του αρχισυντάκτη και εμπνευστή αυτής της εκπομπής, του Ηλία Μιχαλόλια, και να βάλει μπροστά στην κάμερα δύο φρέσκα κορίτσια που κατακτούσαν τον χώρο της μόδας. Η Τζένη Μπαλατσινού και η Κλειώ Χατζηστεφάνου έκαναν την εκπομπή In Fashion. Μην σκεφτείς ότι ήταν μια συμβατική εκπομπή μόδας. Τουναντίον.

Διαφήμιση

Ήταν ένα fashion δελτίο με τα δύο κορίτσια να επιστρατεύουν το χιούμορ, τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις τους. Στο βίντεο που δημοσίευσε η Τζένη στο προφίλ της, βλέπουμε τις δυο τους να κάθονται σε ένα πάγκο σαν δελτίο ειδήσεων, με την Κλειώ να κάνει το report της ημέρας και τη Τζένη με κοντό, κατάξανθο μαλλί που θυμίζει Marilyn Monroe, να κάνει πως λιποθυμάει.

Δύο πράγματα κρατήστε από αυτό το βίντεο. Πρώτον, πόσο θεάρα είναι για τρεις δεκαετίες η Τζένη Μπαλατσινού και δεύτερον πόσο παίζει να έκανε θραύση μια τέτοια εκπομπή…; Όχι όμως στην τηλεόραση, αλλά στο Youtube.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Το πιο όμορφο δρομάκι του κόσμου: Βρίσκεται στην Ελλάδα και αυτή είναι η ιστορία του

Λένα Ζευγαρά: «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε»