Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Δευτέρα, Απρ 13, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι αναζητούν σπίτι στη Μοντάνα καθώς φουντώνουν οι φήμες για αρραβώνα: «Είναι το μόνο μέρος που νιώθουν ελεύθεροι»
Showbiz

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι αναζητούν σπίτι στη Μοντάνα καθώς φουντώνουν οι φήμες για αρραβώνα: «Είναι το μόνο μέρος που νιώθουν ελεύθεροι»

Kool Team
Last updated: 27 Μαρτίου, 2025 5:27 μμ
Kool Team
Published: 27 Μαρτίου, 2025
Share
SHARE

Η παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ και ο διάσημος αθλητής του NFL φαίνεται πως βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο της σχέσης τους, καθώς πρόσφατα έγιναν γνωστά σχέδιά τους να αποκτήσουν ένα σπίτι στη Μοντάνα. Οι φήμες περί επικείμενου αρραβώνα φουντώνουν, με τη Μοντάνα να μοιάζει το ιδανικό σκηνικό για μια νέα αρχή.

Η απόδραση στη φύση και η αναζήτηση μιας ήσυχης ζωής

Μπορεί αυτή τη στιγμή να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην πολυτελή κατοικία του αθλητή στο Κάνσας Σίτι και το εντυπωσιακό σπίτι της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη, ωστόσο το ζευγάρι φαίνεται να επιθυμεί μια πιο ήσυχη και απομονωμένη καθημερινότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μοντάνα έχει κλέψει τις καρδιές τους λόγω της ηρεμίας, της φυσικής ομορφιάς και της απουσίας των παπαράτσι.

Ένα κοντινό πρόσωπο αποκάλυψε πως η Μοντάνα αποτελεί το «ευτυχισμένο μέρος» τους. «Εκεί δεν υπάρχουν φωτογράφοι, δεν υπάρχει πίεση. Μόνο βουνά, καλό φαγητό και αγαπημένοι φίλοι. Είναι το μέρος όπου νιώθουν πραγματικά ελεύθεροι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ρομαντική έξοδος και φήμες για γάμο

Το ζευγάρι επισκέφθηκε πρόσφατα το Lone Mountain Ranch, ένα δημοφιλές καταφύγιο γνωστό για την κομψή αλλά ρουστίκ ατμόσφαιρά του. Εκεί, δείπνησαν σε ένα ιδιαίτερο και διακριτικό στέκι, το οποίο προσφέρει εμπειρία «speakeasy». Αυτό το βράδυ περιγράφηκε από μάρτυρες ως «χαμηλών τόνων» και «πολύ προσωπικό».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε γνωστός δημοσιογράφος που επικοινώνησε με κατοίκους της περιοχής, το κλίμα μεταξύ τους ήταν «οικείο, χαλαρό και τελείως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». Δεν υπήρχαν σωματοφύλακες, ούτε επαγγελματικές ομάδες περιποίησης – μόνο φίλοι, χαμόγελα και μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Ένα μέρος που υπόσχεται ηρεμία και μέλλον

Για το ζευγάρι, η Μοντάνα προσφέρει κάτι που λίγα μέρη μπορούν να προσφέρουν: κανονικότητα. Η ζωή τους, γεμάτη φήμη, επαγγελματικές απαιτήσεις και αδιάκοπη προβολή, φαίνεται πως βρίσκει καταφύγιο ανάμεσα στις ήρεμες πλαγιές της Μοντάνα. Το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν εκεί ένα μόνιμο σπίτι είναι όλο και πιο πιθανό.

«Μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να φτιάχνουν εκεί μια ζωή», ανέφερε η ίδια πηγή. «Είναι το ένα μέρος που πραγματικά αισθάνονται ελεύθεροι».

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Τέιλορ Σουίφτ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
14°C
Athens
few clouds
15° _ 12°
81%
2 km/h
Δε
21 °C
Τρ
20 °C
Τε
22 °C
Πε
22 °C
Πα
15 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

Μαριαννα Καλεργη
Showbiz

Μαριάννα Καλέργη: Για μπάνιο και selfie με μαγιο χωρις φιλτρα γιατι απλά μπορεί

2 Min Read
newsShowbiz

Γιάννης Βαρδής: Το γεμάτο αγάπη μήνυμα στη γυναίκα της ζωής του Νατάσα Σκαφίδα

2 Min Read
Showbiz

Ποια Σάρον Στόουν; Η Ελένη Φουρέιρα σε αδιανόητο σταυροπόδι και χωρίς εσώpoυχα

1 Min Read
Showbiz

Τζένιφερ Λόπεζ: Γυμναστική με σορτσάκι γιατί το κopμί θέλει ΚΟΠΟ. Φωτογραφία από το παρελθόν

1 Min Read
Showbiz

«Ήμουν ένα άβουλο πλάσμα με κακοποιούσε ο Μπάμπης Λαζαρίδης»: Η Αγγελική Ηλιάδη σπάει τη σιωπή της για τη σωματική κακοποίηση που βίωσε

3 Min Read
Showbiz

Λάουρα Νάργες γάμος: Πού και πότε παντρεύεται με το Χρήστο Σαντικάι

1 Min Read
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Πάνω σε κρεβάτι ξενοδοχείου αποθεώνει το total blue look

2 Min Read
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
newsShowbiz

Τζώρτζη για Φιλιππίδη: «Άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου για τον γλίτσα! Η κόκα είναι κακό φάρμακο»

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?