in

Η Τέα Πρέλεβιτς και το ντεκολτέ της θέμα συζήτησης στο instagram

τεα πρελεβιτς

Οι αδερφές Τέα και Άννα Πρέλεβιτς λάνσαραν το τελευταίο διάστημα ένα e-shop με κάποιες δημιουργίες που φέρουν το δικό τους brand

Μαγιό, ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ και γυαλιά ηλίου είναι αυτά που κυρίως λανσάρουν τα οποία και φορούν οι δυο τους στη Μύκονο όπου θα λέγαμε ότι έχουν κατασκηνώσει για φέτος το καλοκαίρι.

Η Τέα Πρέλεβιτς έχει την εμπειρία της οργάνωσης και των πωλήσεων από μεγάλη πολυεθνική στην οποία δούλευε στο Λονδίνο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα η Άννα Πρέλεβιτς έχει την εμπειρία του μόντελινγκ αλλά κάπου χάθηκαν οι ρόλοι και οι 2 αδελφές κάνουν όλες όλα.

Διαφήμιση

Έτσι Αν και Ιτέα δεν θα λέγαμε ότι έχει το ιδανικό σώμα για να προωθήσει μαγιό είναι αυτή που ανεβάζει τις περισσότερες φωτογραφίες με το ανοιχτό ντεκολτέ της να έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Δείτε τις φωτογραφίες διαβάστε και σχόλια και μπορείτε μόνοι σας να κρίνετε αν αυτά τα μαγιό κολακεύουν γυναίκες χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο ή στητό στήθος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα θεοδωροπούλου: Πόζαρε με μαγιό και στραβώσαν τα επιχείλια της πισίνας

Εύβοια Παραλία Βύθουρη: Το ναυάγιο της Εύβοιας και το μοναδικό φαινόμενο της παραλίας που τρομάζει