in

Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την αναστολή πλειστηριασμού του σπιτιού του

Πρόκειται για μία τριώροφη μεζονέτα στο Ψυχικό

Αν και χθες, Τετάρτη 27/4, ήταν προγραμματισμένο το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό να βγει σε πλειστηριασμό, τελικά το αίτημα του ίδιου και του δικηγόρου του -να παγώσει η διαδικασία- προς τους τραπεζίτες έγινε δεκτό και έτσι ο πλειστηριασμός πήρε αναστολή.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε με τον συνήγορο υπεράσπισης του προφυλακισμένου για σεξουαλικά εγκλήματα ηθοποιού-σκηνοθέτη, κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, και σήμερα, Πέμπτη 28/4, μετέφερε -μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»- την πρώτη αντίδραση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την αναστολή του πλειστηριασμού της οικίας του.

Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο του ΑLPHA: «Ποιος τυφλός δεν χαίρεται που βλέπει το φως του;», μετά τα νέα που έμαθε για το σπίτι του. Μάλιστα, ο Πέτρος Φιλιππίδης, πέρα από τις σοβαρές κατηγορίες εις βάρος του που αντιμετωπίζει και για αυτό βρίσκεται και στη φυλακή, έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως έχει γνωστοποιήσει ο δικηγόρος του.

Διαφήμιση

Όπως σημείωσε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επειδή βρισκόταν σε δίκη, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, ήταν εκείνη που τον ενημέρωσε για την εξέλιξη, δηλαδή την αναβολή του πλειστηριασμού.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία διεξαγωγής του νέου πλειστηριασμού.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Στο πλευρό της συντρόφου του – «Είναι δεκτά όλα τα σχόλια, αλλά ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα Τούνη ασχολούμαστε πλέον»

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Το ακραίο περιστατικό με φανατική θαυμάστρια και η περίοδος που έμεινε απλήρωτος