in

Η Πόπη Τσαπανίδου, το κόψιμο και άλλα 6 πράγματα που είναι ταυτόχρονα εκνευριστικά και ηδονικά

Στη ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Υπάρχουν και ενδιάμεσοι χρωματισμοί. Υπάρχουν επίσης και 8 πράγματα που είναι και άσπρα και μαύρα.

Όχι δεν αναφερόμαστε στα πάντα ή τις ζέβρες που είναι και άσπρες και μαύρες. Μιλάμε μεταφορικά. Υπάρχουν πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις, που είναι την ίδια στιγμή τόσο ωραία και παράλληλα τόσο εκνευριστικά. Και γι΄αυτό ακριβώς δεν μπορείς να πάρεις απόφαση αν πρέπει να τα κρατήσεις ή να τα βγάλεις από την ζωή σου. Ξέρεις ότι σε ενοχλεί που εκνευρίζεσαι, αλλά θα σου λείψει και η καλή τους πλευρά. Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοούμε δες τη λίστα με τα 8 πράγματα παρακάτω.

1. Το λιωμένο τυρί : Είναι ούτως ή άλλως τόσο επικό. Αλλά μέσα σε τοστ ή σε οποιοδήποτε άλλο φαγητό γίνεται εκνευριστικό. Πώς; Όταν βάζεις μια πηρουνιά στο στόμα σου και όσο κι ανεβάζεις το κεφάλι για να κοπεί το λιώμα σαν το σκυλάκι στο αυτοκίνητο, βγαίνει κι άλλο. Λες και το πιάτο σου είναι η τσάντα της Mary Poppins. Ε, βάζεις χέρι και λες κι ένα «άει σιχτίρ».

Διαφήμιση

2. Το τηγανητό αυγό στο μπέργκερ : Είναι τόσο ηδονιστικό στη σκέψη, αλλά και όταν το τρως. Όταν όμως αρχίζει η διαδικασία της χώνεψης, τότε νιώθεις ότι ήταν υπερβολή. Επίσης είναι εκνευριστικό που σπάει ο κρόκος και απλώνεται παντού, ενώ εσύ θέλεις να απλωθεί η λάβα στο στόμα σου.

3. Ο ανεμιστήρας : Τα ζεστά βράδια τον έχεις πολύ ανάγκη. Σε δροσίζει και όλα κομπλέ. Not so much. Γιατί εκτός του ότι σου προκαλεί φτάρνισμα, μαζεύει ότι χνούδι και σκόνη και στο πετάει στα μούτρα. Όλο το βράδυ.

4. Η Πόπη Τσαπανίδου : Μιλάμε για την καλύτερη επιθεώρηση, μια εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που δίνει πολύ υλικό στους δημοσιογράφους για να κάνουν την τρίχα τριχιά, αλλά είναι ταυτόχρονα και εκνευριστική (πέρα από επιζήμια) γιατί νομίζει ότι η αριστεροσύνη  τους κάνει ανώτερους.

5. Το ξύσιμο : Είτε πρόκειται για πλάτη, είτε μύτη, είτε αυτί, είτε άλλα μέρη χαμηλότερα, το ξύσιμο δημιουργεί ηδονή σε ένα μέρος του σώματος σου. Ένα άλλο βέβαια αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με τη μπίχλα σου. Και μιλάμε για το δάχτυλο σου.

6. Η πρώτη καλοκαιρινή βουτιά : Ο λόγος που την λαχταράς και σε αναζωογονεί είναι προφανής. Αλλά άμα δεν ξέρεις την παραλία είναι πιθανό η χαρά να σου φύγει. Αν έχει κανένα βράχο ή καμία μυτερή πέτρα στην αρχή χτυπάς το πόδι. Αν είναι πιο ρηχά απ΄ό,τι περίμενες, σκας με τα μούτρα στον πάτο.

7. Το κόψιμο : Ξεκινάει με τον πιο εκνευριστικό τρόπο, αλλά σε οδηγεί στα μονοπάτια της ανακούφισης και της χαλάρωσης.

8. Ο Λαρεντζάκης φέτος : Είναι ο άνθρωπος του τριπόντου. Σου καταστρέφει την ψυχολογία. Μπορεί εσύ να έχεις παίξει δύο καλές άμυνες και να παλεύεις να βάλεις δύο δίποντα μπας και ξεφύγεις στο σκορ. Το κάνεις. Έρχεται μετά όμως αυτός κι εκεί που μπορεί να έχει 1/8 και τον αφήνεις ποντάροντας στην αστοχία, σου πετάει τρία συνεχόμενα και καληνύχτα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτογραφία Μπούζλουντζα: Το φουτουριστικό κτίριο στη Βουλγαρία που έκαναν οι κομμουνιστες; Ο λόγος;

Λέβι Τραν: Πήγε για “χοντρό” και ανέβασε φωτογραφία με περιγραφή- Μόνο στο Koolnews