in

Κένταλ Τζένερ: Αναψοκοκκινισμένη στην πολυθρόνα, ανοίγει τα πόδια, σηκώνει τη μπλούζα και βγάζει τα γυαλιά. Το έχουμε σε βίντεο

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μία, από όλο αυτό το μεγάλο σόι των Καρντάσιαν που να είναι πιο αποδεκτή συνολικά στις δικές μας συχνότητες, αυτή είναι σαφώς η Κένταλ Τζένερ!

Έχει καταφέρει περισσότερα πράγματα με την αξία της παρά με τις αισθητικές επεμβάσεις. Φυσικά βοήθησε και το βαρύ επίθετο που κουβαλάει στο να κάνει δουλειές ως μοντέλο ωστόσο η Κένταλ περπατάει ωραία την πασαρέλα και ξέρει να ποζάρει καλά στο φωτογραφικό φακό!

Διαφήμιση

Λίγο νωρίτερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα video όπου λειτουργεί σαν αναψοκοκκινισμένη. Λες και έτρεχε η έκανε γυμναστική.

Η Kendall Jenner κάθεται ανακουφισμένη στην πολυθρόνα, ανοίγει τα πόδια να τα ξεκουράσει και σηκώνει την μπλούζα να πάρει αέρα. Ταυτόχρονα βγάζει και τα γυαλιά αφού δείχνει ότι από παντού θέλει να δροσιστεί!

Ποιος τη φούντωσε δεν ξέρουμε, οι δουλειές πάντως όχι αφού όλα δείχνουν να πηγαίνουν εξαιρετικά καλά σε αυτόν τον τομέα!

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε Kendall Jenner έχει εκατομμύρια προβολές και πολλά πολλά σχόλια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ολγα φουντεα

Όλγα Φουντέα: Μετά τη φωτογραφία άρχισε τα βίντεο. Με σατενάτα babydοll αλλάζει σταυpoπόδι αλλά Σάρον Στόουν κ διαλύει το instagram

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Κορμάρα με μαγιό. Δείχνει το γατάκι της, κάνει “νιάου” και ξετρελαίνει