in

Η Κέλλυ Σακάκου ανακοινώνει τη δολοφονία του Παπανδρέου σε βίντεο του Κολλάτου – Έξαλλο το ΠΑΣΟΚ [βίντεο]

Έξαλλοι είναι στο ΠΑΣΟΚ με το βίντεο που δημιούργησε και ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος με τίτλο «Σκοτώσαν τον Γιωργάκη μας».

Στο εν λόγω βίντεο η πρώην παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Κέλλυ Σακάκου υπό το σήμα της ΔΤ ανακοινώνει συγκινημένη την δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και στη συνέχεια ακολουθεί ρεμπέτικο τραγούδι εμπνευσμένο από το το τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη «Ο Μάρκος πρωθυπουργός» με παραποιημένους τους στίχους παραποιημένους από τον ίδιο τον δημιουργό.

Σε οργίλο ύφος το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

Διαφήμιση

Η γελοιότητα έχει και τα όριά της. Το περιεχόμενο του video που έχει επιμεληθεί και αναρτήσει ο κ. Κολλάτος ανήκει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης.

Ο Δημήτρης Κολλάτος απαντώντας σε διαδικτυακό του φίλο σχολιάζοντας τον τρόπο παρουσίασης του βίντεο του από ειδησεογραφικό site που το χαρακτήρισε «παραλήρημα» έγραψε στη σελίδα του:

«Δεν ειναι παραλήρημα. Τραγούδι είναι. Όνειρο. Ο Γιωργάκης πρέπει να τιμωρηθεί. Έπρεπε ήδη να είναι φυλακή. Πρόδωσε την χώρα. Τον Βαμβακάρη τον σέβομαι. Οι στίχοι είναι δικοί μου, εμπνευσμένοι από το τραγούδι του Βαμβακάρη και του Φράγκου “Ο Μάρκος Πρωθυπουργός”».

Δείτε το βίντεο:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα ο Πέτρος Κωστόπουλος που παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ

Η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας απαγόρευσε τα Ελληνικά