Η Κατερίνα Διδασκάλου η Μυρσίνη απο τις Άγριες Μέλισσες μοιραία ερωμένη με τον Παπακαλιάτη

Μπορεί τώρα να την βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες στον ρόλο της μητέρας Μυρσίνης η οποία θέλει να αποδείξει πως πίσω απο την δολοφονία του γιου της Σέργιου βρίσκονται οι τρεις αδερφές Σταμίρη, πριν απο λίγα χρόνια όμως ήταν η μοιραία ερωμένη στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη……..

Η πανέμορφη Κατερίνα Διδασκάλου είχε πρωταγωνιστήσει στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “4”,  όπου έκανε την μοιραία ερωμένη του πατέρα των τεσσάρων αδελφών με την οποία μάλιστα είχε και μια κόρη που πίστευε ότι είναι αδερφή τους μέχρι που αποκαλύφθηκε η πραγματική και τρομακτική αλήθεια.

Στην προσωπική της ζωή όμως η αγαπημένη ηθοποιός έχει επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο αφού έχει φροντίσει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου έχει δύο κόρες, την Μαρκέλλα και την Φλώρα που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο και έναν γιο, τον Διόνυσο από τον δεύτερο γάμο της.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

γελιο θεσσαλονικη

Θεσσαλονίκη: Φοιτητης τον έπαιξε και τα ΕΣΤΕΙΛΕ σε πλάτη Φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Δεν ειναι για γέλιο

Deep Purple Rock wave festival 2020

ROCKWAVE FESTIVAL: Οι DEEP PURPLE στην 25η επέτειο του ROCKWAVE FESTIVAL!