in

Η Ελεονώρα Μελέτη και η ΕΚΤΡΩΣΗ στα 35

Για το θέμα της έκτρωσης και της απόφασης να κρατήσει το παιδί ακόμα και αν δεν θα το θέλε ο σύντροφος της είχε μιλήσει λίγα χρόνια πριν η Ελεονώρα Μελέτη.

Σε ένα κείμενό της, η Ελεονώρα Μελέτη αντιμετώπισε τότε χιουμοριστικά τα 35 γενέθλιά της, γράφοντας ότι είναι 35 χρονών, ανύπαντρη, χωρίς παιδί και πως όλοι οι άλλοι αγχώνονται για αυτό εκτός από εκείνη.

Διαφήμιση

«Στην οικογένειά μου, ο πατέρας μου και η μητέρα μου έχουν συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι είμαι διαφορετική σε αυτό το θέμα. Για τους Έλληνες όμως γενικότερα, μια γυναίκα στα 35 της που δεν έχει φτιάξει τη ζωή της, όπως και να το κάνουμε, είναι λιγάκι «δακτυλοδεικτούμενη» τόνισε η παρουσιάστρια.

Διαφήμιση

Αν έμενε έγκυος και ο σύντροφός της για κάποιους λόγους δεν επιθυμούσε να κάνουνε παιδί, τι απόφαση θα έπαιρνε; «Σε αυτό το θέμα είμαι πάρα πολύ προσεκτική, γιατί θεωρώ χαζό να προκύψει μια ξαφνική εγκυμοσύνη σε μια ενήλικη γυναίκα από τη στιγμή που μπορεί να το ελέγξει. Αλλά από την άλλη, αν μου συνέβαινε, δεν θα έκανα έκτρωση.» ξεκαθάρισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Σημερα στα 44 της είναι ήδη παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης και μάλιστα όλα της ήρθανε φυσιολογικα!
Ερωτας γαμος παιδι!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αρετή Λαούρτη

Η Αρετή γράφει για αυτά που παρατηρεί από χόμπι. Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και υπήρξε φανατική αναγνώστρια!
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Φτιάξε το ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΠΟΥΝΙ απο ελαιόλαδο στο σπίτι σου

Τα γυμνά της Χριστίνας Παππά μας κάνουν να την (ξανα)ερωτευτούμε