Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τα είπε ολα για το Δημήτρη της και την Ιωάννα Μπέλλα

αλεξανδρακη μπελλα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την πολυσυζητημένη οικειοθελή της αποχώρηση, από το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας, Nomads, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ANT1.
Το πανέμορφο μοντέλο με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε μεταξύ άλλων και για τις φήμες που ήθελαν τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη να έχει έρθει λιγάκι πιο “κοντά” με την Ιωάννα Μπέλλα, όσο αυτή βρισκόταν στην Μαδαγασκάρη.
Σε ερώτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για το αν έχει επικοινωνήσει μετά από όλα αυτά με την Ιωάννα Μπέλλα: «Την ρώτησα αν θέλει να μου πει κάτι, τι έχει συμβεί, μην έχει έρθει σε δύσκολη θέση κι αυτή για να μπορέσω να λύσω την παρεξήγηση, να μην σε σταυρώνουν κι εσένα άδικα γιατί είδα ότι μίλαγαν πολύ άσχημα της είπα.

Την ημέρα που έφευγε να πάει στην Ταϊλάνδη πραγματοποιήθηκε το τηλεφώνημα συγκεκριμένα μου είπε όχι Δήμητρά μου δεν υπάρχει τίποτα και είναι δυνατόν;. Η απάντησή μου ήταν Οκ εντάξει απλά… επειδή δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση όφειλα κι εγώ σαν οποιαδήποτε γυναίκα να ρωτήσω τι συμβαίνει. Δεν είπε σε κάτι ψέματα δεν τρέχει κάτι με την Ιωάννα και τον Δημήτρη, απλά δεν μπορώ να βγω εγώ να σου πω ότι είμαστε φίλοι και βγαίνουμε για φαγητό. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωριζόμασταν ούτε ο Δημήτρης την γνώριζε την Ιωάννα… έτυχε η συγκυρία κι έγινε όλο αυτό» απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Written by admin

25 συμβουλές της βουδιστικής φιλοσοφίας του Ζεν που θα φέρουν την ηρεμία στην ψυχή σας

δολοφονοσ ροδο

Μίλησαν οι κάμερες και τα κινητά τηλέφωνα για το φονο στη ΡΟΔΟ ΟΝΟΜΑ ΒΟΜΒΑ ο δράστης