in

ΟΙ 8 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ.

Δες ποιες είναι οι 8 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον σύντροφό σου!

Έχεις ακούσει ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα; Η γυναικεία περιέργεια είναι ανίατη κι ανίκητη…Μήπως όμως το στομάχι σου δεν αντέχει την απάντηση…Ή μήπως πάλι φέρνεις τον καλό σου πραγματικά σε δύσκολη θέση;

Διαφήμιση

Είστε κάποιο καιρό μαζί, είσαι ερωτευμένη και θέλεις να μάθεις τα πάντα γι’αυτόν…Υπάρχουν όμως 5 ερωτήσεις που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του κάνεις!! Απαγορέυεται ρητά!!

1. “Είμαι η καλύτερη που είχες ποτέ;”

Ότι κι αν ισχυριζόμαστε όλοι ακόμα κι ασυνείδητα συγκρίνουμε τους νυν με τους πρώην…Το κάνεις κι εσύ, παραδέξου το! Τί περιμένεις να σου απαντήσει όμως ο καλός σου; Όχι η πρωην μου το Μαράκι ήταν καλύτερη από σένα; Ρωτώντας κάτι τέτοιο φέρνεις τον αγαπημένο σου σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να θυμάσαι 2 πράγματα: Καταρχάς, με όποια και αν ήταν στο παρελθόν, υπάρχει λόγος που δεν είναι πια μαζί της. Δεύτερον, η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σέξι. Δείχνε στον σύντροφό σου ότι νιώθεις ασφαλής στη σχέση σας.

2. “Σ’αρεσε μωρό μου;”

Ναι, όλες θέλουμε να ξέρουμε αν του άρεσε όσο και σε μας…Κι εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να τα θέλουμε όλα με λόγια ενώ οι άντρες δείχνουνε με πράξεις…Η ερώτηση αυτή όμως κατ’αρχας δείχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης και κατα δεύτερον είναι ρητορική. Τι περιμένεις δηλαδή να σου απαντήσει; Ότι δεν του άρεσε ή οτι ήταν “έτσι κι έτσι”; Ναι, ξέρουμε θα ήθελες κάθε φορά να σου λέει ότι ήταν η καλύτερη της ζωής του…

3. “Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να ερωτευτείς ξανά αν πεθάνω;”

Άβησσος η ανασφάλεια και η φαντασία της γυναίκας…Ναι,Μπορεί να θέλεις να πιστεύεις πως είσαι η μία και μοναδική – και μπορεί και να είσαι – αλλά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο σύντροφός σου να ερωτευτεί ξανά, αν πεθάνεις. Όπως και αν έχει, σίγουρα θα τον φέρεις σε πολύ δύσκολη θέση κάνοντάς του μία τέτοια ερώτηση.

4. “Συμπαθείς τη μαμά μου ή την οικογένειά μου ή τους φίλους μου;”

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του κάνεις αυτή την ερώτηση και η απάντηση να είναι αρνητική. Όσο και αν αντιπαθεί την οικογένειά σου, δεν πρόκειται να σου πει ποτέ τίποτα. Επομένως, ποιος ο λόγος να κάνεις μία τέτοια ερώτηση;

5. “Τι θα έκανες αν σε απατούσα;”

Αυτή είναι μία ερώτηση που κάνουμε συχνά εμείς οι γυναίκες. Ποιο το νόημα όμως; Του δημιουργείς ανασφάλεις. Είναι σαν να τον ρωτάς για να δεις τον αν θα τον απατήσεις ή οχι.

6. “Πραγματικά θα το φορέσεις αυτό;”

Ε αν θέτεις αυτή την ερωτηση μάλλον η διπλωματία δεν είναι και το φόρτε σου. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι. Μπορείς απλά να του πεις “νομίζω ότι σου πηγαίνει περισσότερο το μπλε σου το πουκάμισο από το χακί”.

7. “Τί θα γίνει με μας;”

Η η ερώτηση όταν γίνεται στην αρχή της σχέσης είναι “τρομοκρατική” γιατί οι άντρες θέλουν την ελευθερία τους και όχι να αισθάνονται πνιγμένοι. Αν γίνεται μετά από χρόνια σχέσης.. ποιός ο λόγος να την κάνετε; Το βλέπετε και μόνες σας…

8. “Γιατί δεν με παίρνεις τηλέφωνο;”

Θέλεις πραγματικά να σου απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση; Είσαι σίγουρη ότι αντέχεις; 1) Δεν θέλει να σε ακούει! 2) Τον πρήζεις 3) Δεν έχει κάτι να σας πει 4) Είχε δουλειά 5) Έβλεπε Μουντιάλ, σιγά μην είχε χρόνο για τηλεφωνήματα. 6) Βαριόταν. 7) Δεν έχει την όρεξη σας 8) Μιλούσε στη άλλη κοπέλα… χαχα!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Εσείς ξέρετε τι είναι το «Φαινόμενο Μαντέλα;»

ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Να οδηγείς όπως θες να οδηγώ εγώ, όταν θα μεγαλώσω