in

Νίνα Λοτσάρη: ΠΑΡΤΗΝ ΜΑΤΙ με το μπουρνούζι στο κρεβάτι να σου σηκώνει το φρύδι και όχι μόνο

Ένα χρόνο σε σχέση γιορτάζει η Νίνα Λοτσάρη με τον Γιάννη Λεμονίδη και δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες με το σύντροφό της στο instagram Όπως Σχολίασε:

Ένας χρόνος απέραντης αγάπης…09/03/21❤️09/03/22 και έχει ο Θεός

Διαφήμιση
View this post on Instagram

A post shared by Nina Lotsari (@ninalotsariofficial)

Η ανάρτηση αυτή μας έβαλε στο προφίλ της Νίνας Λοτσάρη στο instagram όπου η αγαπημένη τραγουδίστρια πάντα εντυπωσιάζει με την άψογη σιλουέτα της και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Η τραγουδίστρια σε κάθε φωτογραφία παίρνει πολλά πολλά κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

Εμείς μειναμε σε μία παλαιότερη όταν είπε να μας αποσπάσει την προσοχή με μια φωτογραφία όλο νόημα και βλέπουμε τη Νίνα Λοτσάρη να μας προσφέρει την πιο προκλητική της στάση και φυσικά να προκαλεί ταραχή στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η ηθοποιός και περφόρμερ, η οποία ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας μόνο το κορμάκι της τράβηξε ένα selfie με τα σαρκώδη χείλη της, το βαθύ της βλέμμα και φυσικά το κορμί της να ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη. Kudos!

Η ηθοποιός εμφανίζεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της φορώντας μόνο το μπουρνούζι της, σχεδόν άβαφη, ενώ έχει σηκώσει το φρύδι της, μια κίνηση του προσώπου που μόνο υποσχέσεις αφήνει!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Απογείωσε το ανδρόγυνο look, με δύο powersuits

Μαρία Κορινθίου: Πάντα σέξι με total black σύνολα και… εσώρουχα