in

Έλα ρε Κιμ Τζονγκ-ουν σώσε μας: H B. Κορέα ισχυρίζεται ότι βρήκε το φάρμακο για Covid AIDS και Έμπολα πακέτο

Και για SARS και MERS και Covid κλπ. Ναι, επίσης για δάκο και μουχρίτσα. Μόνο για την ψυχασθένεια του Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μπορούν να βρουν γιατρειά.

Tην ανακοίνωση έκανε το πάντα “αξιόπιστο” Kεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων της πιο “κλεισμένης” στον εαυτό της, αυταρχικής χώρας στον κόσμο, χωρίς φυσικά να μπορεί να υποστηρίξει την είδηση με επιστημονικές αποδείξεις.

Σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού των μαγικών επιτευγμάτων του κράτους φυλακή, που ενώ όλοι θα ευχόμασταν να είναι αλήθεια, έχει κάνει όλη την επιστημονική κοινότητα και όχι μόνο, να γελάει΄.

Διαφήμιση

Το φάρμακο που είναι κάτι σαν το τραπεζάκι για τις 18 χρήσεις του τηλεμάρκετινγκ με τις πολλές χρήσεις, ονομάζεται Kumdang 2 (άρα πρέπει να υπάρχει νούμερο 1 που θεραπεύει και άλλα πράγματα) και υποτίθεται ότι παράγεται από τζίνσεγκ που καλλιεργείται με λίπασμα μέσα στο οποίον υπάρχουν σπάνια στοιχεία της γης.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την άλλη μεγάλη ιατρική ανακάλυψη της χώρας, το Σούπερ Βιάγkpα που στον κρατάει ντoύρο μέχρι να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη για ατέλειωτες ώρες χαράς. Ειδικά μέσα στις φυλακές κολαστήρια του κράτους.

Πάτα το ρε KIM… Σώσε μας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποιά Κλοέ Καρντάσιαν; Η Khloe C, κουνελάκι με ΕΠΙΚΑ oπίσθια, χαϊδεύει το…ΠΑΝΤΑ και στα δείχνει

Αναστασία Κβίτκο: Κατάπιε ολόκληρη την Κιμ Καρντάσιαν με τα HUGE προσοντα της