in

GNTM: Βόμβα στο ριάλιτι της τηλεόρασης. Έριξε άκυρο στη Βίκυ Καγιά το πασίγνωστο μοντέλο. Ο λόγος; Μονο στο Kool

Ανατροπή φαίνεται ότι έχουμε στην κριτική επιτροπή του Next Top Model Ελλάδας την τελευταία στιγμή και κυριολεκτικά τρέχουν και δεν φτάνουν στο GNTM για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα άμεσα ώστε να μπορέσει και η Βίκυ Καγιά να συμμετάσχει αλλά και να κάνει τις διακοπές της!

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν το μοντέλο Μαίρη Βιτινάρος, που σχεδόν είχε κλείσει για την κριτική επιτροπή, να “ρίχνει τελικά άκυρο”.

Διαφήμιση

Ο λόγος έχει να κάνει ότι η επιστροφή της Βίκυ Καγιά στο Next Top Model Ελλάδας θέλει και άλλες ημερομηνίες ενώ η Βιτινάρος είχε συμφωνήσει με βάση το χρονοδιάγραμμα που ήδη υπήρχε μέχρι φέτος!

Η Μαίρη Βιτινάρος έχει υποχρεώσεις και κυνηγάει αρκετές φωτογραφήσεις και συμμετοχές σε μεγάλες εκδηλώσεις που τρέχουν όλο τον Ιούνιο και σίγουρα δεν μπορεί να αφήσει την καριέρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να έρθει και να κρίνει μοντέλα στην Ελλάδα για ένα ριάλιτι στην τηλεόραση! Ένας μήνας είναι ένα πολύ σημαντικό διάστημα και το μοντέλο μπορεί να χάσει αρκετές δουλειές!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία συνολική αναστάτωση ενώ στο Star περιμένουν να ανακοινώσουν επιτέλους την κριτική επιτροπή.

Με λίγα λόγια η Μαίρη Βιτινάρος αυτή τη στιγμή φαίνεται να απομακρύνεται από την κριτική επιτροπή του gntm

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η επική ατάκα της Ελένης Μενεγάκη στην Μαρία Κίτσου – Τι λέει η ηθοποιός για τις σκληρές σκηνές των φυλακών στις «Άγριες Μέλισσες»;

Alessandra Ambrosio: Τι φόρεσε ρε παιδιά! ΤΑ ΖΟΥΛΗΞΕ το φόρεμα και πετάχτηκαν έξω! Φωτογραφία