in

GNTM: Η Βίκυ Καγιά και το χαζοπαρεάκι της διέλυσαν το twitter. Τρελό γέλιο

Τρελό γέλιο έχει πέσει στο Twitter με αφορμή την ανακοίνωση της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας.

Η επιστροφή της Βίκυ Καγιά έφερε ανακατατάξεις, αλλά και σαφώς άτομα που η ίδια θεωρεί ότι είναι πολύ κατώτερα της στην επαγγελματική τους διαδρομή από την ίδια, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να δεχτεί να παίζει μπάλα σε επίπεδο Champions League!

Διαφήμιση

Η Βίκυ Καγιά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία με τά μέλη της κριτικής επιτροπής και του backstage με έναν τρόπο που όπως χαρακτήρισαν στο Twitter αποτελεί το χαζοπαρεάκι της!

Η αλήθεια είναι ότι όπως αναμένεται η τηλεθέαση δεν θα ξεφύγει από τα φετινά επίπεδα

Και αυτό γιατί το project έχει κουράσει. Είναι ένα κορεσμένο προϊόν αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Αναλυτικά διαβάσετε εδώ

Στο Twitter όλες οι απόψεις είναι πάντα κατατεθειμένες δημόσια και μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα tweets που έγιναν μετά την ανακοίνωση της νέας κριτικής επιτροπής.

Κυρίως τα σχόλια έχουν να κάνουν ότι η Βίκυ Καγιά που δεν ήθελε πλαστικές φέρνει δίπλα της μία πλαστική με βλεφαρίδα υπόστεγο, αλλά και το ότι η κριτική επιτροπή αποτελεί ένα δικό της παρεάκι.

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Αυτά είναι τα κορυφαία Sites τα τελευταία 29 χρόνια

Βάνα Ραμπότα

Τη θυμάσαι από το 50-50; ΔΕ παει το μυαλό σου τι έχει σπουδάσει η Βάνα Ραμπότα