in

GNTM: Η Όλγα Ντάλλα τον έχει για τα χοντρά. Α ρε Στυλιανέ Φλωρίδη τι τραβάς. Πάει το σφουγγάρισμα σύνεφο

Όλγα Ντάλλα
Ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα γνωρίστηκαν στο ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας, στο οποίο ερωτεύτηκαν σφόδρα, με αποτέλεσμα κατά κάποιο τρόπο να χάσουν το στόχο. Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνισή της Όλγας και η αγάπη των ανδρών τηλεθεατών, την έφτασαν βέβαια μέχρι την τελική τριάδα.

Η Όλγα Ντάλλα έμεινε μέχρι το τέλος του GNTM και αφού πήρε την 3η θέση μπόρεσε στη συνέχεια να ζήσει τον έρωτά της ελεύθερα με τον Στυλιανό χωρίς φώτα κάμερες και συγκάτοικους!

Διαφήμιση

Τα δύο παιδιά αποφάσισαν να μείνουν μαζί και να κυνηγήσουν το όνειρό τους στο μόντελινγκ.

Η αλήθεια είναι ότι περισσότερο δραστήριους τους βλέπουμε μέσω των social media στο Tik tok και στο instagram, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν likes και από κει κάποιες χορηγίες, παρά στο κομμάτι των φωτογραφήσεων και της μόδας!

Η Όλγα Ντάλλα σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει βάλει τον Στυλιανό να κάνει τα χοντρά, ο οποίος υπακούει και δείχνει να κάνει τη δουλειά του καλά! Δουλεύει τη σφουγγαρίστα σαν επαγγελματίας.

Τώρα αν το έκανε γιατί είναι νοικοκύρης ή το έκανε για το Story δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, όμως ιστορικά οι άνδρες για να κρατάνε τέτοιες γυναίκες μέχρι και μουστάκι αν τους βάλουν, το ξυρίζουν!

Ο Στυλιανός, όπως τον κόβω, θα πρέπει να ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μιχάλης Ζαμπίδης: Πατέρας για πρώτη φορά – Η τρυφερή ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο

Βίκυ Κάβουρα: Το λιλά μαγιό της θα σου φτιάξει την ημέρα!