in

GNTM: Η Εύη Ιωαννίδου η ανορεξία και η φωτογραφία με μαγιό που διέλυσε το Instagram


Χωρίς να απαντήσει με λόγια στα δημοσιεύματα που την θέλουν να πάσχει από νευρική ανορεξία, η Εύη Ιωαννίδου, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Next Top Model Ελλάδας, απάντησε δημοσιεύοντας φωτογραφίες καταρχάς με φαγητά.

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική αφού η Εύη Ιωαννίδου από τη Σαντορίνη που βρίσκεται σε διακοπές με τον φίλο της δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με μαγιό.

Διαφήμιση

Πάντα ήταν αδύνατη και το σώμα της δεν έχει καμία σχέση με σώμα που πάσχει από νευρική ανορεξία!

Οι followers βέβαια έχουν το δικαίωμα να προβληματίζονται και να εκφράζουν την άποψή τους χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η άποψη ή η μάτια κάποιου είναι η σωστή!

Το μοντέλο στις φωτογραφίες φοράει ένα υπέροχο μαύρο μαγιό μπικίνι και έχει τα μαλλιά της να πέφτουν ατημέλητα, οριακά μόλις έχουν στεγνώσει από το νερό της πισίνας.

Οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν τους δεκάδες σχόλια και likes και ευτυχώς κανένας δεν επανήλθε στο θέμα της νευρικής ανορεξίας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και οι τρεις εγκυμοσύνες. Μίλησε για όλα

Ίριδα Παπουτσή: Σελφάρει με μαγιό, βουτάει στην πισίνα και μετά στα σούσια. Ζωάρα στην Κύπρο για το μοντέλο του ριάλιτι GNTM