in

Γιορτή της Μητέρας: Το άκρως θηλυκό δώρο που επέλεγε η Ελένη Μενεγάκη για τη μαμά της, όταν ήταν παιδί

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της

Τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται παγκοσμίως η Γιορτή της Μητέρας! Φέτος, πέφτει στις 8 Μαΐου, δηλαδή σε δύο μέρες! Για αυτό, αν θέλεις να δώσεις κάτι συμβολικό στη δική σου μανούλα, σκέψου τι είναι αυτό που θα της άρεσε και ετοίμασε το δώρο σου!

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5, κατά τη διάρκεια της ψυχαγωγικής εκπομπής της, στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη, η οποία γιορτάζει και εκείνη ως μανούλα τεσσάρων παιδιών -Μαρίνας Παντζοπούλου, Άγγελου-Ιωάννη Λάτσιου, Βαλέρια και Λάουρα Λάτσιου-, αναφέρθηκε στην ξεχωριστή αυτή ημέρα, αποκαλύπτοντας το δώρο που έκανε η ίδια στη δική της μητέρα, όταν ήταν ακόμη παιδί. Από το δώρο, που επέλεγε για τη μαμά της, φαίνεται πως από μικρή ήταν λουσού.

Διαφήμιση

«Από μικρά παιδιά έχουμε μάθει να μην ξεχνάμε αυτή τη μέρα, από μικρά παιδιά έχουμε μάθει να φτιάχνουμε άλλος μία κάρτα -μιλάω όταν είσαι παιδάκι, όταν μεγαλώνεις βρίσκεις τον τρόπο που θα μιλήσεις στη μαμά σου, θα την ευχαριστήσεις και θα της δείξεις την πολύ μεγάλη σου αγάπη-, με δωράκια, με μια αγκαλιά, που είναι το πιο σπουδαίο πράγμα, και με αγάπη, η κάθε μανούλα έχει πάρει πραγματικά το καλύτερο δώρο, την ικανοποίηση ότι το παιδί της το μεγαλώνει σωστά.

Η μαμά τι περιμένει; Οι μαμάδες δεν περιμένουμε ποτέ κάτι, οπότε ό,τι και να σου δώσει το παιδί σου μέσα από τις πράξεις και τη συμπεριφορά του, σε κάνουν πραγματικά να πετάς, να πετάς από χαρά.

Όταν ήμουν μικρή, είναι απίστευτο αυτό που θα σας πω, της αγόραζα ένα μανό, ένα κραγιόν. Εγώ πολύ τα θαύμαζα αυτά, της μαμάς μου δεν της άρεσαν καθόλου» σημείωσε χαρακτηριστικά η 52χρονη παρουσιάστρια.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Επιδότηση ρεύματος: Υπολόγισε πόσα λεφτά θα πάρεις πίσω από τη ρήτρα προσαρμογής

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Τι λέει η αγαπημένη τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο γάμου;