in

Γιώργος Λιάγκας: Παίρνει Ιωάννα Μαλέσκου στο πάνελ μετά την αποχώρηση της Νομικού για να την πει στη Σκορδά

Στο χειρότερο τους επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, από τη στιγμή που οι δύο πρώην σύζυγοι και πρώην τηλεοπτικό δίδυμο, βρίσκονται απέναντι ο ένας από τον άλλον, σημειώνοντας και οι δύο μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης!

Η πίεση που δέχονται από τον κόσμο που τους γυρνάει την πλάτη στην ηλεθέαση είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα τόσο οι ίδιοι οι παρουσιαστές όσο και οι υπεύθυνοι των εκπομπών να προσπαθούν να βρουν λύση και να σώσουν τόσο την εκπομπή όσο και το δικό τους μέλλον.

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το πρωινό Ant1 φέρνει ανακατατάξεις και μία θέση η οποία μπορεί να καλυφθεί μπορεί και όχι.

Διαφήμιση

Πριν την έλευση της Δούκισσα Νομικού συμφωνώ με τις δικές μας πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας φέρεται να έχει προτείνει στην Ευαγγελία Αραβανή, η οποία ήταν και η επιλογή του.

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί αγαπημένο παιδι του ANT1 και έτσι πήρε τη θέση αυτή. Από τη στιγμή που αποχώρησε τα πιθανά σενάρια είναι τρία.

Το πρώτο σενάριο είναι να παραμείνει ως έχει και αυτό άλλωστε θα συμβεί το πρώτο χρονικό διάστημα! Αν τα νούμερα ανέβουν, θα μείνουν εκεί!

Δεύτερο σενάριο είναι να πάρουν την Ευαγγελία Αραβανή, αρχική επιλογή του Γιώργου Λιάγκα.




Το τρίτο σενάριο θέλει να εξετάζουν το όνομά της Ιωάννας Μαλέσκου. Και αυτή αποτελεί επιλογή του Γιώργου Λιάγκα τεντώνοντας μάλιστα το σκοινί, τόσο με τη Φαίη Σκορδά όσο και με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, βάζοντας απέναντι στην πρώην γυναίκα του, την παρουσιάστρια που έδιωξαν για να πάει αυτή

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η Ασιάτισσα και ο Άγγλος …! Τρελό γέλιο

survivor

Σοκ στην ΠΑΤΡΑ: Ρoζ Βίντεο αναστατώνει την καλή κοινωνία. 141 επώνυμες και μη Πατρινιές σε KAYTEΣ σκηνές