in

Γϊνε σεξοβόμβα: Αυτά είναι όλα τα tips για ένα πετυχημένο cyber sex

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο που θα σε απογειώσει και θα σε αναδείξει ως μία σεξοβόμβα του διαδικτυακού σεξ

Είσαι μόνη κλεισμένη στο δωμάτιο σου και νιώθεις μία φούντωση, μία φλόγα μέσα στο εσώρουχο σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Το άλλο σου μισό είναι φαντάρος, ή τσολιάς ή σπουδάζει κάπου μακριά σου και δεν ξέρεις πως να τη παλέψεις. Το διαδικτυακό σεξ παρά ότι το θέλετε πολλές αγχώνεστε και νιώθετε μία αμηχανία. Εδώ θα βρείτε μερικά τιπς που θα σας αναδείξουν μία σεξοβόμβα καθώς δεν αρκεί να έχετε έναν υπολογιστή ή ένα κινητό με κάμερα για να κάνετε ένα πετυχημένο cyber sex.

Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι επιλέγουν το διαδικτυακό σεξ είναι γιατί είναι ένα εύκολο και ξεκούραστο παιχνίδι. Ανταποκρίσου στις προσδοκίες του άλλου. Ανάσαινε βαριά στο μικρόφωνο, βόγγα με ρυθμό και δείξε πόσο πολύ σου αρέσει.
Παίξε με τον εαυτό σου. Χαιδέψου σε όλο το σώμα σου. Βάλε σέξι δαντελωτά μαύρα εσώρουχα και γέλα του. Με αυτό τρόπο δείχνεις οικεία και καθόλου αμήχανα. Είναι το μόνο είδος sex που ενδείκνυται για να τελειώσετε ταυτόχρονα.

Ο Evan Baden δημιούργησε ένα φωτογραφικό πρότζεκ που επιθυμεί να εξηγήσει το πως αντιλαμβάνονται οι νέοι τις ερωτικές σχέσεις μέσω του ίντερνετ, της εικόνας και του βίντεο. Το «Technically Intimate» είναι μία σειρά από εικόνες που απεικονίζουν νέους σε προσωπικές στιγμές sexting και μπορείς να πάρεις καμία ιδέα. Η αίσθηση της ιδιωτικής ζωής δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση.

Διαφήμιση

Ο Baden ξεκίνησε την έρευνα πριν από οχτώ χρόνια όταν το sexting, το live sex και οι homemade πορνοταινίες ξεκίνησαν να καταλαμβάνουν το ίντερνετ. Κάθε φωτογραφία στο «Technically Intimate», προέρχεται από το πραγματικό κόσμο. Χρησιμοποιώντας τα social media και τις μηχανές αναζήτησης μπορείς να βρεις χιλιάδες φωτογραφίες που κάνουν cyber sex.

Ο Baden αναδημιούργησε τις συγκεκριμένες εικόνες με σκοπό να επανερμηνευτεί η στιγμή της δημιουργίας τους. Όσο υπάρχει κάποιος που θα πατήσει το κομπί “αποστολή” και θα ανεβάσει τις εικόνες, τόσο υπάρχει και κάποιος που θα έιναι πρόθυμος να τις δει και να τις πάρει μάτι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τσάρλι Ρίνα: Βάζει μαγιό και… Τα έχουν πει και οι “Τρυπες” – Δε χωράν πουθενά

Έμιλι Μάντισον: Το πιο δυνατό μαγιό της Τζαμάικα αποκαλύπτεται – Φωτογραφίες