in

Γίνε μοντελοπνίχτης: Διάσημα μοντέλα μίλησαν. Αυτά πρέπει να κάνεις για να μας κατακτήσεις! Τύφλα να έχει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ενα ερώτημα που δεν έχει μία μόνο λύση, τόσο κλασσικό και ταυτόχρονα σπαζοκεφαλιά: «Πώς να ρίξω/κερδίσω μια γυναίκα;». Μία συγκεκριμένη απάντηση δεν υπάρχει, όμως υπάρχουν οι χρυσές συμβουλές που αν τις ακολουθήσετε τότε ναι, θα την κερδίσετε στα σίγουρα.

Τα σέξι μοντέλα της Victoria’s Secret δείχνουν τα προσόντα τους και παράλληλα μας βοηθάνε να καταλάβουμε την γυναικεία άβυσσο, ενώ μας συμβουλεύουν και για το τι πρέπει να κάνουμε για να τις κερδίσουμε.

Τα μοντέλα είπαν:

Διαφήμιση

«Όταν λέμε θα είμαστε έτοιμες σε 5 λεπτά, εννοούμε μισή ώρα! Να έχεις υπομονή!».

«Όταν λέμε “κανένας δεν μου έχει στείλει ποτέ λουλούδια”, θέλουμε δύο δωδεκάδες από τα πιο όμορφα κόκκινα τριαντάφυλλα!».

«Η φράση “είναι τα γενέθλιά μου, δεν είναι κάτι σπουδαίο” σημαίνει “είναι σπουδαία περίσταση! Κάνε μου μία μεγάλη έκπληξη!”».

«Όταν ρωτάμε “έχεις παρατηρήσει πόσο όμορφη είναι η φίλη μου;”, πρέπει να απαντήσεις “όχι, γιατί έχω μάτια μόνο για σένα!”».

«Όταν λέμε “σ’ αγαπώ”, εννοούμε πραγματικά… “σ’ αγαπώ”

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ώρα για συστάσεις: Δίμετρη, 30άρα ζωντοχήρα που αγαπά την Ελλάδα. Παιδιά η Τόνι Γκαρν, Τόνι Γκαρν τα παιδιά

Φωτογραφία – Τζοάνα Κρούπα: Παρτάρει χωρίς εσώρουχα με κόκκινο αποκαλυπτικό φόρεμα