in

Γιάγκος Δράκος: Πως είναι σήμερα 17 χρόνια μετά ο ηγέτης της Τζάιαντ;

Ο Χρήστος Πολίτης άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση ως ο περίφημος Γιάγκος Δράκος από την καθημερινή σειρά Λάμψη και όπως και όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, ο ρόλος αυτός τον σημάδεψε και μετά από τόσα χρόνια δεν έχει εμφανιστεί κάπου.

Σήμερα, κοντά στα 17 χρόνια από τότε που σταμάτησε η σειρά να προβάλλεται ο Χρήστος Πολίτης έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας
Παρόλα αυτά κανείς δε ξεχνά τον αμείλικτο μεγιστάνα «Γιάγκο Δράκο»

Διαφήμιση

Έχοντας φύγει από την Αθήνα και ζώντας μόνιμα στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στην Επίδαυρο, ελάχιστοι γνωρίζουν τι κάνει και πού βρίσκεται.
Πρόσφατα αποκάλυψε τον λόγο που άφησε την Αθήνα και μετακόμισε με την οικογένεια του εκεί.

Όπως είπε προτίμησε να μην συμβιβαστεί με ρόλους που δεν ήθελε να παίξει: «Όπως οι ποδοσφαιριστές κρεμάνε τα παπούτσια, έτσι και οι ηθοποιοί πρέπει να φεύγουν. Αποσύρεται κάποιος από τον χώρο αν δεν κάνει για τον χώρο ή δεν του κάνει ο χώρος.

Τελευταία φωτογραφία όταν ο φακός τον απαθανάτισε σε event στο πλευρό του ξαδελφού του, Γιώργου Πατούλη, αλλαγμένο και σαφώς διαφορετικό από τη φιγούρα του δαιμόνιου Γιάγκου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Λάκης Γαβαλάς: Γιατί είχε πει πανηλίθια γυναίκα την Αφροδίτη Γραμμέλη; Η μεγαλύτερη κόντρα στην Ελληνική Showbiz.

VIRAL VIDEO: Επτά τρόποι για να ανοίξεις το κρασί χωρίς τιρμπουσόν και να εντυπωσιάσεις