in

Για μερακλήδες: Άτσα η θεία – Της είπαν οτι μοιάζει στη Νταϊάνα και άνοιξε Only Fans – Πόσα βγάζει; Δες φωτογραφία


Αυτή δηλώνει 49 ετών, όμως στις φωτογραφίες δείχνει σαφώς μεγαλύτερη!
Απευθύνεται σε ειδικό κοινό και δη, τους μερακλήδες και όπως όλα δείχνουν έχει βρει αρκετούς.

Η LAUREN SPENCER ξεκίνησε την καριέρα στο onlyfans όταν έχασε τη δουλειά της και επειδή της είπαν ότι μοιάζει στην πριγκίπισσα Νταϊάνα !

Κουράστηκε να πηγαίνει να καθαρίζει σπίτια και ήθελε να κάνει κάτι από το σπίτι. Το έριξε στο δημιουργικό… χάιδεμα του κορμιού της και απέκτησε εκατοντάδες followers οι οποίοι πληρώνουν για να βλέπουν το υλικό που δημοσιεύει!

Διαφήμιση

Όπως δήλωσε πρόσφατα είχε μία εταιρεία καθαρισμού, όμως μέσα στην κρίση είδε το εισόδημα της σχεδόν μηδενίζεται! Κάποιοι της είπαν ότι μοιάζει στη πριγκίπισσα Νταϊάνα και της πρότειναν να μπει στη συγκεκριμένη πλατφόρμα!

Η ίδια δήλωσε οτι κολακεύεται πολύ όταν λένε ότι μοιάζει με την Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας, πρώτη σύζυγος του βασιλιά του Ηνωμένου Βασιλείου Καρόλου η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997!

Έτσι αφιερώνει πολλές ώρες την ημέρα να βλέπει παλιές φωτογραφίες και να κοπιάρει το στυλ της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Φυσικά το μενού των φωτογραφιών της περιλαμβάνει αρκετό γυμνό.

Εμείς σου έχουμε το προφίλ στο Instagram που χρησιμοποιείται ως τυράκι και σελίδα πρακτόρευσης.

Βλέπεις το δωρεάν υλικό και αν είσαι τόσο μερακλής που θες να δεις και πιο καυτό περιεχόμενο πας και καταθέτεις τον οβολόν σου. Μήνα μήνα!

Αν ρωτάς, από εμας είναι όχι! Δεν είμαστε τόσο σκληροπυρηνικοί

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

«Συναγερμός» από την Alpha Bank: Η ανακοίνωση της Τράπεζας που προκάλεσε “παγωμάρα” σε χιλιάδες πελάτες

Αδιανόητο περιστατικό στον Βόλο: Μια 24χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της επειδή άλλαξε θρησκεία