Γέλιο: Ο παππούς με το ΔΙΜΕΤΡΟ 25άρικο ΤΟΥΜΠΑΝΟ παει στο γιατρο

ανεκδοτο παππους γιατρο

Ανέκδοτο

Ένας παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ.
– Πώς αισθάνεστε;
– Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με το τουμπανο διπλα 25ετων ΜΟΝΤΕΛΟ, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και…

έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί.
Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός …
– Να σας πω μια ιστορία… Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα.
Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει και η αρκούδα… πέφτει κάτω νεκρή, τέζα.

– Αποκλείεται φωνάζει ο παππούς, άλλος την πυροβόλησε.

– Έτσι μπράβο, λέει και ο γιατρός!!

Ένας παντρεμένος γυρνούσε σπίτι του σουρωμένος, όταν βλέπει έξω από το παράθυρο του σπιτιού του γυμνή τη γυναίκα του Τσατισμένος, ανοίγει την εξώπορτα και τη χτυπάει δυνατά. Από τον θόρυβο που άκουσε η γυναίκα του λέει στον εραστή της: Αμάν ο άντρας μου, κρύψου γρήγορα στην μπανιέρα! Πάει στην μπανιέρα ο εραστής, μπαίνει μέσα ο άντρας της και της λέει: – Γιατί είσαι γυμνή; – Να έκανε ζέστη ήθελα να κάνω μπάνιο και χάλασε η μπανιέρα και φώναξα τον κύριο από τον επάνω όροφο. Ο άντρας λέει ότι δεν την πιστεύει. Και εκείνη του λέει να πάει στην μπανιέρα για να δει. Τελικά πάει και βλέπει και τον ρωτάει ποιος είσαι εσύ; Του απαντά ο εραστής: – Ο κύριος από τον επάνω όροφο! Φεύγει ο εραστής, κάνει μπάνιο η γυναίκα και πέφτουν για ύπνο. Μετά από 3-4 ώρες, ξυπνάει καταϊδρωμένος ο άντρας και της λέει: – Μωρή πουτάνα, ποιόν επάνω όροφο, μονοκατοικία έχουμε!

Γέλιο: Γυρνά σπίτι ο σύζυγος και βλέπει ΓYMNH τη γυναίκα του να….

anekdoto klama gelio

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΛΑΜΑ: Πάει μια να πιάσει τα… ΚΑΚΑΛΑ του ανδρα της και… Τρελό γέλιο