Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Σάββατο, Ιαν 24, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Game of chefs: Αυτοί είναι οι 3 κριτές στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του Ant1
Medianews

Game of chefs: Αυτοί είναι οι 3 κριτές στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του Ant1

Kool Team
Last updated: 29 Ιουνίου, 2021 11:25 πμ
Kool Team
Published: 29 Ιουνίου, 2021
Share
SHARE

Ποιοι είναι οι τρεις κριτές στο Game of chefs στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του ANT1 και μοιάζει αρκετά Με το The Voice αφού οι κριτές δοκιμάζουν πιάτα χωρίς να ξέρουν ποιος τα έχει φτιάξει.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού θα δούμε τις οντισιόν όπου θα περάσουν οι 24 παίκτεςΣτο διαγωνιστικό κομμάτι. Στη συνέχεια οι τρεις κριτές θα δημιουργήσουν τις ομάδες τους οπότε θα γίνουν και coaches όμως και πάλι θα δοκιμάζουν τα πιάτα χωρίς να βλέπουν.

Αυτό είναι κάτι νέο και ανατρεπτικό αφού μπορεί πολύ εύκολα ένας κριτής να διώξει πιάτο δικού του παίκτη. Το έπαθλο για το Νικητή θα είναι 50.000 Ευρώ

τα ονόματα των κριτών είναι

Βασίλης Μουρατίδης, Αγγελος Λάντος, Άνταμ Κοντοβάς

Ο Άγγελος Λάντος έχει δύο αστέρια Michelin, ενώ είναι ο chef του πασίγνωστου εστιατορίου “Σπονδή”. Έχει πολλές διεθνείς διακρίσεις. Με πηγαία έμπνευση και δημιουργικότητα, ο Άγγελος Λάντος είναι η ήρεμη δύναμη της Σπονδής δημιουργώντας πιάτα που ισορροπούν ιδανικά μεταξύ της υψηλής εκτελεστικής τεχνικής και του υποδειγματικού χειρισμού της πρώτης ύλης σε ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα που τον καθιστούν έναν από τους σπουδαιότερους σεφ τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ο Άνταμ Κοντοβάς αποφοίτησε από τη Σχολή Μαγειρικής με άριστα και στη συνέχεια εργάστηκε σαν μαθητής στην ‘’Γιορτή Μπαξεβάνη’’.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο εστιατόριο 2Mazi, κοντά σε έναν από τους πιο σημαντικούς Έλληνες Chef, τον Γιάννη Μπαξεβάνη. Δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, εργάστηκε ως sous chef στο James Joyce Irish Pub & Restaurant

Νιώθοντας την ανάγκη να εξελίξει τον εαυτό του, εργάστηκε στο βραβευμένο εστιατόριο “Danu at the Brehon” στην Ιρλανδία, όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να προαχθεί σε chef de partie.

Μετά το πέρασμα δύο χρόνων επέστρεψε στην Ελλάδα και στο πολυβραβευμένο Amanzoe, μαγειρεύοντας για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPS του κόσμου. Με την επιστροφή του στην Αθήνα ακολούθησε το Premiere του Intercontinental Hotel. Αναλαμβάνοντας καθήκοντα chef de cuisine, συνέβαλε ενεργά στην αναγνώριση του εστιατορίου ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, καθώς και στη βράβευσή του με Χρυσό Σκούφο.

Το 2015, ανέλαβε την πρώτη του κουζίνα ως head chef. Από την άνοιξη του 2019 ανέλαβε ως Executive Chef το boutique hotel Astarte Suites στη Σαντορίνη συμβάλλοντας ενεργά στην ανάδειξή του ως γαστρονομικού προορισμού για το νησί.

Ο Βασίλης Μουρατίδης είναι ένας ταλαντούχος Chef που ξέρει να χειρίζεται άψογα την πρώτη ύλη δημιουργώντας γεύσεις και εμπειρίες.

Ο Βασίλης Μουρατίδης από την αρχή της καριέρας του μαθήτεψε πλάι σε εξαιρετικούς chef όπως ο Dennis Van Golberdine. Eργάστηκε σε διάστερα και τριάστερα εστιατόρια του εξωτερικού απ’ όπου πήρε πολύτιμες εμπειρίες (La Rive (2* Michelin), στο Amstel Hotel Intercontinental, Parkheuvel (3* Michelin), στο Rotterdam). Kατόπιν ως sous chef στο Da Vinci στο Kempinski της Θεσσαλονίκης και από το 2010 στο Squirrel με chef τον Hervé Pronzato. Sτη συνεχεία ανέλαβε τα ηνία της δύσκολης και απαιτητικής κουζίνας και ως chef Executive μέχρι σήμερα έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις . Τα δυο τελευταία χρόνια τον συναντάμε και στην κουζίνα του Greenhouse restaurant στο Λονδίνο (2* Michelin) για εκπαίδευση, με internship.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Game of chefsΑγγελος ΛάντοςΆνταμ ΚοντοβάςΒασίλης Μουρατίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
16°C
Athens
few clouds
17° _ 15°
76%
3 km/h
Σα
14 °C
Κυ
16 °C
Δε
14 °C
Τρ
12 °C
Τε
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

«Το κόλπο με το δεξί κλικ»: Πώς ο 70χρονος από την Καβάλα «άδειαζε» τα ρεζερβουάρ με ένα εικονίδιο.

Kool Team
4 Min Read

Θρίλερ στην Κρήτη: Το «ψηφιακό αποτύπωμα» του Αλέξη Τσικόπουλου και η κραυγή της μάνας για το τέλος του μαρτυρίου

Kool Team
4 Min Read

You Might Also Like

Media

Η επιστροφή του «Deal» στην τηλεόραση με τον Γιώργο Θαναηλάκη – Πώς την υποδέχθηκε το κοινό;

3 Min Read
newsΥγεία

Viral Βιντεο: Έτρωγε σκόρδο με άδειο στομάχι και δείτε τι απίστευτο έγινε στον οργανισμό του

2 Min Read
koolgirls

Η Μπαρ Ραφαέλι κυλιέται στην άμμο, βγάζει το μαγιό, κάνει μπάνιο και σε προσκαλεί. Θα πας;

1 Min Read
Lifestyle

Έλενα Χριστοπούλου: Σε εντυπωσιακή ρετρό εμφάνιση η κριτής του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

2 Min Read
news

Ο καιρός αλλάζει: Βροχές, καταιγίδες και χιόνι από το μεσημέρι της Δευτέρας

2 Min Read
νικοσ μουτσινασ
Medianews

Νίκος Μουτσινάς: Αυτές είναι οι ρυτίδες μου και ας μην το αναλύσουμε

1 Min Read
news

Απάτη: Έτσι σου κλέβουν τους κωδικούς της τράπεζας. Ολοι οι τρόποι. ΔΙΑΔΩΣΤΕ το. Πως θα προστατευτείς;

2 Min Read
ριάνα
Showbiz

Rihanna: Η νέα μούσα του J’adore Dior – Η πρώτη φωτογραφά – Μια φρέσκια πνοή για το θρυλικό άρωμα

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?