in

Χοσέ Μουχίκα: Ο φτωχότερος πρόεδρος χώρας την είχε γραμματέα. Τα πέταγε όλα & της το δίνουμε δαγκωτό. Φωτογραφία με μαγιο και χωρίς

Ο Χοσέ Μουχίκα ήταν πολιτικός και αγρότης από την Ουρουγουάη, ο οποίος υπηρέτησε ως Πρόεδρος της χώρας από το 2010 έως το 2015

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης είχε γίνει viral καθώς ήταν ο πιο «φτωχός» στον κόσμο με μισθό που μετά βίας άγγιζε τα 1.000 ευρώ και είχε επίσης γίνει αντικείμενο θαυμασμού για τον τρόπο ζωής του καθώς ακόμα και ως Πρόεδρος ζούσε στη φάρμα του και όχι σε κάποιο προεδρικό μέγαρο.

Όταν αποσυρθεί ήθελε να υιοθετήσει 30 παιδιά και να τους μάθει να καλλιεργούν τη γη, αφού πιστεύει ότι αυτός είναι ο πλούτος της χώρας του.

Διαφήμιση

Όσο βέβαια είχαν στο προεδρικό μέγαρο είχε στο δυναμικό του τη Φαμπιάνα, την πιο σέξι γραμματέα παγκοσμίως!

Η Φαμπιάνα είναι μοντέλο και ηθοποιός και τα προσόντα της μιλούν από μόνα τους. Ο Χοσέ Μουχίκα, την προσέλαβε για να προσελκύσει ψηφοφόρους και αφού τα κατάφερε και εξελέγη ήταν από τους πιο έμπιστους συνεργάτες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος ήταν ο πρώτος που η Φαμπιάνα του έδειξε το ημερολόγιο της όταν φωτογραφήθηκε με μαγιό και ημίγuμvη και είδε τις χάρες της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Πρόσεχε. Ξέρουμε καλά πότε έβγαλες selfie φωτογραφία και τι φίλτρο έβαλες. Τρόμος για τους influencers

Viral video: Σάπισαν στο ξύλο τον SNIK Θεσσαλονίκη και το ανεβασαν στο youtube