in

Φωτοβολταϊκά στις στέγες: Αυτή είναι η διαδικασία -Τι γίνεται με τις πολυκατοικίες; Πόσο θα κοστίσει για να κάνεις οικονομία στο ρεύμα

Απλοποιούνται οι διαδικασίες για να βάλουν ιδιοκτήτες κατοικιών φωτοβολταϊκά στις στέγες των σπιτιών τους με στόχο να μειωθεί το κόστος από την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η διαδικασία πλέον αρχίζει να γίνεται πολύ απλή. Θα πρέπει να υποβάλετε μία ηλεκτρονική αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ η οποία αφού μέσα σε δύο εβδομάδες θα εξεταστεί θα σας αποσταλεί αίτηση στο σπίτι προς υπογραφή.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ηλεκτρικού ρεύματος από την οποία λαμβάνετε το λογαριασμό και να κάνετε σύμβαση για 25 χρόνια. Φυσικά να ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάζετε πάροχο και η σύμβαση αυτή θα μεταφέρεται!

Από τη στιγμή που τοποθετήσετε φωτοβολταϊκό στη στέγη θα γίνεται συμψηφισμός της κατανάλωσης του ρεύματος και ο λογαριασμός θα μείωνεται.

Όσο για το κόστος με τετραμελή οικογένεια είναι από 6 έως 10.000 ευρώ και η απόσβεση αναμένεται να γίνει σε λίγα χρόνια.

Μένω σε πολυκατοικία μπορώ να βάλω φωτοβολταϊκά;

Δείτε αναλυτικά όλες πληροφορίες τις στο βίντεο.




Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Τη σηκώνει ψηλά, την κοιτά, την βάζει στο στόμα τη ρουφά και ο Μαρτίκας ξεροκαταπίνει. Έτσι τρώνε πίτσα οι Σαλονικιές

Αυξήσεις σε 800 προϊόντα μέχρι τέλος Νοεμβρίου – Ποια προϊόντα θα έχουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις