in

Φωτογραφία: Σχεδόν ΤΣONTA – Το μοντέλο που κάνει γυμναστική και γιόγκα… γυμνό «Είμαι κυρία στο δρόμο και τέρας στο χαλάκι»

Η Τζες Τάρας, μοντέλο από την Αμερική, προκαλεί αίσθηση στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγος; Αρέσκεται να δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται να κάνει γιόγκα εντελώς γυμνή.

Με πολλή τέχνη και χρησιμοποιώντας τα φίλτρα του Instagram, καταφέρνει να παρακάμπτει τους αυστηρούς κανόνες του δικτύου που απαγορεύουν την δημοσίευση γυμνών φωτογραφιών, αφού καταφέρνει πάντα να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Η Τζες ξεκίνησε να κάνει γιόγκα στα 17 της χρόνια και αυτό ήταν που τη βοήθησε να αποκτήσει αυτό το υπέροχο σώμα, όπως γράφει η εφημερίδα «La Prensa Gráfica».

Διαφήμιση

Άραγε πόσο εύκολο είναι να ποζάρει ολόγυμνη; Στην περιγραφή του βιογραφικού της, η ίδια γράφει χαρακτηριστικά: «Είμαι κυρία στο δρόμο και τέρας στο χαλάκι». Στα social media είναι γνωστή ως η πιο σέξι εκπαιδεύτρια γιόγκα και ξεπερνά τους 299.000 ακολούθους στο Instagram.

Σε όλες τις φωτογραφίες, το μοντέλο δείχνει την ελαστικότητα και την αρμονία του σώματός του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει για ποιον λόγο εξασκείται γυμνή, ωστόσο, είναι βέβαιο ότι πολλοί, βλέποντας τις λεπτομέρειες του γυμνού κορμιού της καταλαβαίνουν τα οφέλη της συγκεκριμένης γυμναστικής και ίσως ξεκινήσουν και οι ίδιοι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Άντρια Ντιακονού: Θα σου πάρει τα μυαλά – Η μούσα του Agent Provocateur σε super hot φωτογράφιση

ελσα χοσκ

Έλσα Χόσκ: Ποια Μπάρμπαρα; Στο Μαιάμι σκάει ο τζίτζικας και η Elsa Hosk ρίχνει το instagram