in

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Οι 20 Καλύτερες Πόζες για την Τέλεια Φωτογραφία. Η 1η και η 10η θα σας Κάνουν δείχνετε Αδύνατες

Αυτό το άρθρο θα φανεί πολύ χρήσιμο όχι μόνο σε φωτογράφους που ψάχνουν για έμπνευση, αλλά επίσης και σε κυρίες που θέλουν να φαίνονται τέλειες σε κάθε φωτογραφία. Δείτε μερικές από τις καλύτερες πόζες που θα τονίσουν τα δυνατά χαρακτηριστικά σας και θα κρύψουν ακόμα και τις πιο προφανείς ατέλειές σας. Θα γίνετε μοντέλο σε χρόνο μηδέν!
1. Αυτή είναι μια τέλεια πόζα που θα σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατες. Το μοντέλο κοιτάζει πλάγια την κάμερα, με το πηγούνι της να έχει μια μικρή κλίση προς τα κάτω και οι ώμοι να είναι…
ελαφρά σηκωμένοι.

2. Συχνά, μία ευθεία πόζα είναι η καλύτερη. Το μοντέλο βάζει όλο το βάρος της στο ένα πόδι και γέρνει το σώμα της για να του δώσει ένα σχήμα σαν ‘s’ .

3. Εδώ το μοντέλο ακουμπάει ελαφρά μία κατακόρυφη επιφάνεια, όπως ένα δέντρο ή έναν τοίχο και με τα δύο του χέρια. Είναι μια πολύ καλή πόζα, ειδικά για πορτρέτο.

4. Εάν το μοντέλο έχει μακρυά μαλλιά, είναι καλή ιδέα να τραβήξετε μια φωτογραφία πάνω σε κίνηση. Ένας καλός τρόπος να το καταφέρει είναι γυρνώντας το κεφάλι απότομα.

5. Είναι μια τέλεια και άνετη πόζα που μπορείτε να βγάλετε όταν βγάζετε φωτογραφίες στο σπίτι, σε στούντιο και σε πολλές άλλες τοποθεσίες.

6. Είναι μια πολύ καλή πόζα, ιδανική για όταν το μοντέλο κάθεται σε καναπέ.

7. Είναι μια τέλεια στάση όταν το μοντέλο κάθεται στο πάτωμα. Μπορεί έτσι να φωτογραφηθεί από πολλές διαφορετικές γωνίες.

8. Αυτή η πόζα είναι τέλεια για μια καλλιτεχνική φωτογραφία. Υπάρχει τεράστια ποικιλία θέσεων στις οποίες μπορείτε να βάλετε το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια σας.

9. Θεωρείται πως όταν έχουμε σταυρωμένα τα χέρια ή τα πόδια, δημιουργούμε ένα ψυχολογικό φράγμα ανάμεσα σε εμάς και τους υπόλοιπους και έτσι δεν συνίσταται για φωτογραφίες. Ωστόσο, αξίζει να προσπαθήσουμε μία πόζα όπως το μοντέλο που έχει σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο στήθος.

10. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε υπερβολικά για το πού να βάλετε τα χέρια σας. Μπορείτε κάλλιστα να τα αφήσετε χαλαρά. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, αν και είναι σημαντικό να θυμάστε πως το σωματικό βάρος είναι καλό να βρίσκεται στο ένα πόδι.

11. Αυτή η πόζα είναι ιδανική για μια ολόσωμη φωτογραφία. Τα χέρια μπορούν να είναι μερικώς ή εντελώς μέσα στις τσέπες.

12. Βάζοντας τα χέρια πίσω από την πλάτη είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα για φωτογραφία, που δίνει μια ειλικρινή και ανοιχτή εικόνα. Μια εναλλακτική είναι επίσης να γύρει επάνω σε έναν τοίχο.

13. Το μοντέλο αν κάθεται ή αν γέρνει σε κάτι είναι επίσης μια σπουδαία ιδέα. Μπορεί να φανεί χρήσιμη και σε φωτογράφιση σε εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους.

14. Άλλη μια τέλεια πόζα για μια ολόσωμη φωτογραφία. Τονίζει τη θηλυκότητα του μοντέλου!

15. Αυτή η ενδιαφέρουσα πόζα περιλαμβάνει μία οπτική από χαμηλά, το κεφάλι θα πρέπει να έχει μια μικρή κλίση προς τα κάτω, ενώ ο άνω κορμός θα πρέπει να είναι λίγο σηκωμένος. Τα γόνατα είναι λυγισμένα και οι πατούσες είναι η μία πάνω στην άλλη, όπως στη φωτογραφία.

16. Μία πραγματικά όμορφη πόζα που τονίζει τη θηλυκότητα του μοντέλου.

17. Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή την πόζα είναι η σωστή θέση των ποδιών. Καλό είναι επίσης το μοντέλο να φοράει ψηλοτάκουνα για καλύτερο αποτέλεσμα.

18. Μια ωραία και συναισθηματική πόζα. Το μοντέλο είναι γονατιστό, αλλά χωρίς να γέρνει πολύ στα πόδια του. Επίσης, καλό είναι να κοιτάει πάνω από τον ώμο της.

19. Μία τέλεια πόζα για μια ολόσωμη φωτογραφία δίπλα σε τοίχο. Η πλάτη του μοντέλου θα πρέπει να είναι στο κέντρο της φωτογραφίας.

20. Τέλος, έχουμε αυτή τη κομψή πόζα. Το μοντέλο γέρνει ελαφρά προς τα μπροστά, ενώ κάθεται στην άκρη του καναπέ, κρεβατιού ή πάγκου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

ΓΥΝΑΙΚΑ: Μικρές παρεμβάσεις για καλλίγραμμα πόδια

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί υπάρχουν τόσοι τόνοι από χαλίκια ανάμεσα στις σιδηροδρομικές ράγες; Δεν πάει το μυαλό σας