in

Φωτογραφία: Έτσι θα βγάλεις την καλύτερη selfie με τη γλώσσα έξω

Η selfie φωτογραφίες με τη γλώσσα έξω είναι από τις αγαπημένες των γυναικών αλλά και των ανδρών! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς θα πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα:

Επιλέξτε τον κατάλληλο φωτισμό: Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός για τη λήψη καλής selfie. Προτιμήστε το φυσικό φως αν είναι διαθέσιμο. Στρέψτε το πρόσωπό σας προς την πηγή φωτός, αυτό θα βοηθήσει να αποφύγετε τις σκιές.

Προσέξτε τη θέση της κάμερας: Μην βάλετε την κάμερα πολύ κοντά στο πρόσωπό σας, διότι αυτό μπορεί να δημιουργήσει ανεπιθύμητες παραμορφώσεις. Ένας καλός κανόνας είναι να κρατάτε το τηλέφωνο σε απόσταση τουλάχιστον μισού μέτρου από το πρόσωπό σας.

Διαφήμιση

Βγάλτε τη γλώσσα σας με φυσικό τρόπο: Μην προσπαθήσετε να βγάλετε τη γλώσσα σας πολύ μακριά ή με αναγκαστικό τρόπο, διότι αυτό μπορεί να δείχνει αφύσικο

Εκφράστε τον εαυτό σας: Μια selfie είναι μια άμεση εκδήλωση της προσωπικότητας και της διάθεσής σας, οπότε να είστε εσείς οι ίδιοι. Κοιτάξτε την κάμερα και χαμογελάστε, εάν θέλετε, ή δημιουργήστε έναν διαφορετικό έκφραση που νιώθετε ότι αντιπροσωπεύει την διάθεσή σας καλύτερα. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει “σωστός” ή “λάθος” τρόπος για να βγάλετε μια selfie. Είναι όλα θέμα προσωπικής έκφρασης!

Επιλέξτε το σωστό φόντο: Το φόντο της selfie σας μπορεί να προσθέσει πολύ στην τελική εικόνα. Μπορεί να δείξει πού είστε, τι κάνετε, ή απλώς να προσθέσει ενδιαφέρον στη φωτογραφία.

Πειραματιστείτε με διάφορες γωνίες: Διαφορετικές γωνίες μπορούν να δημιουργήσουν διαφορετικές εικόνες, οπότε δοκιμάστε διάφορες γωνίες πριν βρείτε την καλύτερη για εσάς.

Επεξεργασία της selfie: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να βελτιώσετε την εικόνα σας

Τελευταία συμβουλή αλλα πιο βασική… Πάρτε ιδέες από τα κορίτσια που ακολουθούν!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τεχνητή νοημοσύνη: Το AI κορόιδεψε άνθρωπο για να μπει σε website – Παρίστανε τον τυφλό που ζητάει βοήθεια

Κέιτ Μος: Για μπάνιο χωρίς μαγιό – Ξεσήκωσε το instagram με φωτογραφία από το παρελθόν –