in

Φωτεινή Πετρογιάννη: Απο Story έσκισε αλλά δημοσιογραφικά ανεξεταστέα

Μεγάλη ταλαιπωρία για την δημοσιογράφο και πανελιστρια στην εκπομπή το πρωινό Φωτεινή Πετρογιάννη αφού αναγκάστηκε να μείνει τουλάχιστον 10-11 ώρες στην Αττική Οδό όταν παγιδεύτηκε από την κακοκαιρία Ελπίς!

Ούσα δημοσιογράφος όμως θα μπορούσε εκτός από το να κάνει Story για να μας δείχνει τη μεγάλη ταλαιπωρία να αναζητούσε και τις αιτίες για όλο αυτό! Όσες μπορούσε και έβλεπε! Δε λέμε που κανεις δεν είχε αλυσίδες, έχουμε άλλο πιο σοβαρό!

Η Φωτεινή Πετρογιάννη βγήκε από το αυτοκίνητο της, σήκωσε το τηλέφωνο και έκανε ένα Story όπου καμαρώσουμε τους γνήσιους Ελληνάρες να έχουν σχηματίσει την αγαπημένη τετάρτη λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο τριών ρευμάτων ανα κυκλοφορία και να έχουν κλείσει τη ΛΕΑ.

Διαφήμιση

Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ.

Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους” έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Έτσι λοιπόν αφού στο επόμενο Story αναρωτήθηκε γιατί δεν ήρθε κανείς να τους ρωτήσει να τους προσφέρει να ενδιαφερθεί τελικά θα μπορούσε να πάει στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να πάρει τις απαντήσεις της σε αυτούς!

Γιατί δε λέμε κακή η ταλαιπωρία κακό να συμβαίνουν αυτά, καλό να αναζητούνται υπεύθυνοι και να τιμωρουνται, καλό να δίνονται αποζημιώσεις ακόμα καλύτερο όμως να αναδεικνύουμε τα προβλήματα ώστε όλοι μαζί να αναγνωρίζουμε αιτίες και να συμπεριφερόμαστε καλύτερα για να μην ξανασυμβούν άλλες φορές τα ίδια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Χάιντι Κλουμ: Φορώντας σούπερ μίνι φόρεμα, χορεύει twerk και αναστατώνει το Instagram

Victoria Beckham: H νέα κολεξιόν της απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και σώματα