Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Φεβ 1, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος κατέστρεφε τον εαυτό του»
Showbiz

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος κατέστρεφε τον εαυτό του»

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 2 Φεβρουαρίου, 2022 8:47 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published: 2 Φεβρουαρίου, 2022
Share
SHARE

Συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η Φιλαρέτη Κομνηνού και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, στον πολυαγαπημένο της γιο, Γιώργο Παπαγεωργίου, και στη νύφη της, Δανάη Μιχαλάκη.

Παράλληλα, μίλησε για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2008. Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αρχικά σημείωσε πως ο πατέρας της δεν χάρηκε με την απόφασή της να ακολουθήσει την υποκριτική.

«Ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός, δεν αντιμετώπισε καθόλου ψύχραιμα ότι πήγαινα στη δραματική του ΚΘΒΕ. Ήρθε κάποια στιγμή στη σχολή, που πήγαινα κρυφά επί ενάμιση χρόνο, και μου λέει: “Εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα;”. Ένιωσα αυτή την απογοήτευση στο βλέμμα του. Φοβόταν μην τυχόν και δεν κάνω οικογένεια. Πολύ γρήγορα, όμως, παντρεύτηκα κι έκανα τον Γιώργο» εξομολογήθηκε.

Έπειτα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάματος για σεξουαλικά αδικήματα. Όπως τόνισε, η ίδια δεν δέχεται την κατάχρηση εξουσίας.

«Έχω πολύ ισχυρό σύστημα αυτοάμυνας, δεν θα χαλαλίσω τον αυτοσεβασμό μου για κανέναν ρόλο. Το 2013 το είχα δηλώσει ξανά, απεχθάνομαι την παιδεραστία και δεν συγχωρώ με τίποτα τους ανθρώπους που μεταλλάσσονται από την εξουσία και τρελαίνονται. Όχι μόνο στο θέατρο. Ένας βιαστής δεν βιάζει από ερωτική επιθυμία, αλλά για να ασκήσει την εξουσία του» υπογράμμισε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Για τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, και τη νύφη της κι επίσης ηθοποιό, Δανάη Μιχαλάκη, τόνισε: «Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής, ένα πλάσμα που χαίρεσαι να ζεις μαζί του, να δουλεύεις και να κουβεντιάζεις. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι όταν έρχονται συνάδελφοι και μου λένε “τι παιδί είναι αυτό, τι πλάσμα”. Εκεί λιώνω. Η Δανάη είναι τόσο όμορφο πλάσμα, καλοσυνάτο, ένα λουλούδι. Χαίρεσαι να τη βλέπεις. Κάνει ευτυχισμένο τον γιο μου και την αγαπώ. Είμαι έτοιμη για τον ρόλο της γιαγιάς».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, σημειώνοντας πως ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος και τα πάθη του τον κυρίευαν.

«Είχαμε κρατήσει επαφές, αλλά τον αισθανόμουν να ενδίδει στα πάθη του και να βουλιάζει. Τον Νίκο μόνο με τρυφερότητα μπορούσες να τον αντιμετωπίσεις. Το πάθος του ήταν αυτοκαταστροφικό. κατέστρεφε τον εαυτό του με το ποτό ή με οτιδήποτε άλλο, δεν έκανε κακό στους άλλους. Ήταν βουτηγμένος στις ενοχές» σημείωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=udi6juS_SvM

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Γιώργος ΠαπαγεωργίουΔανάη ΜιχαλάκηΝίκος σεργιανόπουλοςΦιλαρέτη Κομνηνού
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
14°C
Athens
few clouds
15° _ 12°
77%
3 km/h
Κυ
15 °C
Δε
12 °C
Τρ
13 °C
Τε
15 °C
Πε
13 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Δήμας για το κυκλοφοριακό χάος: Εξετάζεται flyover στον Κηφισό και μετεγκατάσταση επιχειρήσεων εκτός Αθήνας

Kool Team
4 Min Read

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πολυήμερη κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια από την Κυριακή

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Για σένα νοιάσου και γυμνάσου. Η Βικτώρια Καρύδα χύνει ιδρώτα στη γυμναστική

1 Min Read
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με εξώδικο στα ΜΜΕ απαντά στις φήμες χωρισμού με την Ιωάννα Τούνη

3 Min Read
Showbiz

Κιμ Καρντάσιαν: Aγνώριστη το 1993 – Ακυκλοφόρητη Viral φωτογραφία κάνει πάταγο

1 Min Read
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Με λουλουδάτο μίνι φόρεμα και ψηλά πέδιλα ποζάρει και αναφωνεί

2 Min Read
Showbiz

Γουάντα Νάρα: Η απόλυτη Fashionista γιορτάζει το θρίαμβο της Galatasaray και του Μάουρο Ικάρντι με στυλ!

3 Min Read
Showbiz

Ποια ΟΠΙΣΘΙΑ; Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο χωρίς ΣΟΥΤΙΕΝ χαρίζει Αδιανόητο Side Boobs

1 Min Read
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: “Από σήμερα θα είμαστε λιγότεροι” – Η Φωτεινή Πετρογιάννη εκτός εκπομπής

2 Min Read
Showbiz

Το έχει πάρει εργολαβία: Η Κλαούντια Ρομάνι ξανά στpιvγκ, ξανά κοντό φόρεμα, ξανά αέρας, ξανά-μανά τα είδαμε όλα!

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?