in

Φαίη Σκορδά: Της κοτσάνας το ανάγνωσμα στο Ρουκ Ζουκ. Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια. Πάρτυ στο twitter

Στο ρουκ ζουκ special με τη Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε η ομάδα του πρωινό με την Φαίη Σκορδά να κλέβει αρνητικά τις εντυπώσεις.

Μπορεί η απουσία του Γιώργου Λιάγκα να είναι το πιο σημαντικό από αυτήν την εμφάνιση εξαιτίας της κόντρας που έχει με τη Ζέτα Μακρυπούλια όμως η Φαίη Σκορδά κατάφερε να γίνει trend στο Twitter για τις κοτσάνες που πέταγε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορούσε να γίνει “κόψιμο” της σκηνής και το ξαναπάμε από την αρχή έδωσε ρεσιτάλ κάνοντας το Twitter να παραληρεί.

Διαφήμιση

Για την ιστορία η ομάδα του πρωινό κατάφερε να πάρει τη νίκη, κέρδισε 1.000 ευρώ τα οποία και διπλασίασε όμως στη συνέχεια ρισκάροντας για τα 5.000 έχασαν το διπλασιασμό. Τα 1.000 ευρώ που τελικά ήταν το κέρδος πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό!

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα και την κόντρα που έχει με τη Ζέτα Μακρυπούλια πηγάζει από πέρσι όταν της ζήτησε να πάει ξανά στην εκπομπή και η ίδια αρνήθηκε λέγοντας ότι εμφανίστηκα φέτος μία φορά.

Η κόντρα συνεχίστηκε και φέτος όταν ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε τη Ζέτα Μακρυπούλια στις πρώτες εκπομπές καλεσμένη και αυτή αρνήθηκε ξανά.

Διαφήμιση

Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει καθημερινά στο ρουκ ζουκ στις 3:00 το μεσημέρι από τα μεγαλύτερα νούμερα της ελληνικής τηλεόρασης φέτος σκουπίζοντας τη ζώνη με 25άρια τα εκατό τηλεθέαση και αποτελεί σίγουρα ένα από τα βαριά χαρτιά του ANT1

Για τη Φαίη Σκορδά στο Twitter γράφτηκαν χαρακτηριστικά


Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πάτρα: Πέθανε ο Βασίλης Όρρος στα 31. Τον θέρισε ο κορωνοιός που επέστρεψε σε λίγους μήνες. Νόσησε 2 φορές!

Συνέντευξη της Adele: Μας πρήξανε τα συκώτια στη διαφήμιση αλλά ΠΑΤΟΣ. Πόσο τηλεθέαση έκανε