in

Φαίη Σκορδά: Σελφάρει video με στενή φούστα και ψηλά τακούνια και στέλνει το μήνυμα στη νέα της σχέση

Η Φαίη Σκορδά τον τελευταίο διάστημα έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της. Έφυγε από τον ΑΝΤ1 μετά από σχεδόν 10 χρόνια και πλέον παρουσιάζει το πρωινό μας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά για δύο σχεδόν χρόνιες, συνυπήρξε στον ΑΝΤ1 μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα κάτι που τελικά έδειξε ότι δεν ήταν λειτουργικό. Η συνύπαρξη έφερε εντάσεις και οι εντάσεις έφεραν και τον τηλεοπτικό οριστικό χωρισμό.

Πλέον βρίσκονται απέναντι, με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, όμως η Φαίη Σκορδά επειδή έχει το εμπορικό κομμάτι και τα φέρνει στο κανάλι, έχει τη θέση της πιο εξασφαλισμένη!

Διαφήμιση

Εκτός από αυτές τις αλλαγές υπάρχει και ένας νέος έρωτας για την ξανθιά παρουσιάστρια. Ένας νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της και έχει κάνει τη Φαίη Σκορδά να είναι πιο χαμογελαστή και πιο λαμπερή.Μάλιστα της έκανε like σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ψάξτε τα like και μπορεί να τον εντοπίσετε!
ΔΕΣ το VIDEO πιο κάτω και…Αν δεν τα καταφέρετε θα δώσουμε στο koolnews τα αρχικά του γράμματα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σπάνιο Video: Όταν η Τατιάνα Πάτιτζ βγήκε στο ciao Ant1 και τη Ρούλα Κορομηλά

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΑΝ: Τα Μερομήνια μίλησαν – Στα λευκά η Αθήνα – Αναλυτικά οι ημερομηνίες – ΧΙΟΝΙΑ το ΠΑΣΧΑ