in

Φαίη Σκορδά: Η φωτογραφία να ποζάρει αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη

H Φαίη Σκορδά και η φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αλά… Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Οι ξένες διάσημες κοπιάρουν η Marilyn Monroe οι Ελληνίδες celebrities την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη πάντα είχε ένα δικό της τρόπο για να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό που αναδείκνυε το προσωπικό της σκέρτσο και αυτό προσπαθούν όλες να μιμηθούν ακόμα και σήμερα!

Αυτό προσπάθησε και η Φαίη Σκορδά πτιν 7 χρόνια! «Ετοιμαζόμαστε για εγγραφή» είχε σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάπου το 2015.

Διαφήμιση

Η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή και ρομαντική φωτογραφία η οποία προκάλεσε το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν με τα καλύτερα λόγια.

Η παρουσιάστρια είναι το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρείας και έκανε το ανάλογο shooting για την προώθηση των προϊόντων της.

Δεν ξέρουμε αν τα κατάφερε ή όχι ο κόσμος το κρίνει αυτό, όμως για κάποιο λόγο η φωτογραφία αυτή κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες στα social media ξανά από όπου και την αλιεύσαμε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Κιμ Καρντάσιαν: Γυμνή και αρετουσάριστη στο Playboy – Η πρώτη της φωτογραφία που την καίει

Άννα Βίσση: Η ηλικία οι απάνθρωπες δίαιτες και το δεύτερο παιδί. Η απόλυτη μιλάει για όλα