in

Εύη Βατίδου – Αφροδίτη Λατινοπούλου για μία βουλή χωρίς αξύριστες μασχάλες

Με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου “πατρίδα” κατεβαίνει υποψήφια στον Β Τομέα της Αθήνας η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια και πρώην μοντέλο, η παρουσιάστρια Εύη Βατίδου.

Χθες ξεκίνησε την περιοδεία της σε καφέ στο Ηράκλειο και το Ψυχικό ενώ χρησιμοποιεί και τα social media για να περάσει το μήνυμα της στις μικρότερες ηλικίες.!

Υπενθυμίζουμε ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Το 2021 όμως η Νέα Δημοκρατία την διέγραψε όταν ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, όταν με ανάρτησή της, έκανε λόγο για «την αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς» που επιχειρείται να επιβληθεί.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στο βίντεο το εξής: «Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

Ακόμα, η ίδια έκανε λόγο για «ένα νέο “πρότυπο” ομορφιάς» το οποίο επιχειρείται να επιβληθεί και τόνισε πως όλο αυτό «δεν είναι φυσιολογικό», χαρακτηρίζοντας αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων ως «νοσηρές μειοψηφίες».

Επίσης, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επεσήμανε πως οι άνδρες έρχονται πιο κοντά αισθητικά στις γυναίκες και το αντίστροφο και πρόσθεσε: «Μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς ούτε το φυσιολογικό, το οποίο έχουμε μάθει έως τώρα όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει η “εξέλιξη” διότι σε καμία περίπτωση αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι η εποχή των σπηλαίων!».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανατροπή με την ιατροδικαστική έκθεση: Τέλος στο θρίλερ με τα αίτια του θανάτου της 14χρονης Ελένης

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Έδειχνε τα οπίσθια αλλά της ξέφυγε το στήθος – Η μοναδική φωτογραφία που δεν προσέξαμε τα πόδια της