in

Ευγενία Σαμαρά: Πετάει το στράπλες κίτρινο μαγιό και ποζάρει τoπλες – Σαλεψαν και οι ράδιο αρβύλα

Εχθές έκανες focus στην Χριστίνα Μουστάκα και την ιστορική φωτογραφία με τα κοψίματα στο μαγιό της! Τώρα ήρθε η ώρα να βάλεις στο μάτι την Ευγενία Σαμαρά.

Το έτερο κορίτσι που έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αποκαλύπτεται και, πάντα με μέτρο για να σε κρατάει σε αγωνία, σου δείχνει τα κρυφά του ταλέντα.

Η Ευγενία Σαμαρά που έκανε τα πρώτα της βήματα στο κομμάτι της παρουσίασης μέσω της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα συνέχεια έκανε στροφή και συμμετείχε στη σειρά του Ant1, «Εκδρομή».

Διαφήμιση

Η μελαχρινή καλλονή, βέβαια, έγινε περισσότερο γνωστή για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη. Σχέση που δεν παραδέχτηκε ποτέ αφού πάντα μιλούσε με διακριτικότητα.

Όπως και να έχει, εσένα δεν πρέπει να σε νοιάζουν αυτά αλλά τα ενσταντανέ που θα δεις παρακάτω απο το αρχείο του koolnews και σου κόβουν την ανάσα με τις φωτογραφίες από το παρελθόν.

Με καμπύλες και σώμα-φωτιά, η Ευγενία αποκαλύπτεται

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Μπακοδήμου: Η φωτογραφία πριν 20 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΤΙΕΝ που θα ήθελε να εξαφανίσει

Φωτογραφία – Ματιές στο παρελθόν: Η Κλέλια Ρένεση με καuτό ροζ μπραζίλιαν μαγιό. Τότε που…