in

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με μαγιό στάζει την καρύδα και είναι έτοιμη για ένα ριάλιτι. To Survivor All Star το σωστό


Τη δική της σειρά με μαγιό λανσάρει το τελευταίο διάστημα η Alessandra Ambrosio με μία σειρά από φωτογραφίες σε εξωτικά μέρη. Πρόσφατα ταξίδεψε στη πατρίδα της τη Βραζιλία και συγκεκριμένα τη Φλοριανόπολις για τις ανάγκες της φωτογράφισης!

Σε μία όμορφη παραλία και ένα νησάκι με κάθε είδους βλάστηση μεταξύ αυτών και φοίνικες με καρύδες η Βραζιλιάνα καλλονή πόζαρε τόσο στον φωτογραφικό φακό όσο και σε κινηματογραφική κάμερα αφού γύρισα και μερικά κλιπς.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δεν έγινε τυχαία supermodel αφού έχει και την ομορφιά και το σώμα αλλά κυρίως την κίνηση καί τη χάρη και ανέκαθεν κατάφερνε να αναδεικνύει τα πάντα με τον ιδιαίτερο τρόπο της.

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι και ο Ατζούν Ιλίτζαλι είδε τον τρόπο που η Αλεσάντρα Αμπρόσιο φωτογραφήθηκε με την καρύδα και έκανε like.

Γενικά στην παραγωγή του Survivor το βίντεο και οι φωτογραφίες της Ambrosio έγιναν viral και όλοι συζητούσαν ότι είναι έτοιμη επίσκεψη στο ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Τίποτα δεν αποκλείουμε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο εκεί κινείται μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών, Miami, California, Los Angeles, Βραζιλία, Κουβά, Καραϊβική…

Ατζουν είναι αυτός, ιδιωτικό αεροπλάνο έχει, λεφτά έχει, γιατί να μην δούμε σε κάποιο ειδικό event

Άσε που είναι και ιδανική για το επόμενο τρέιλερ του Survivor.

Δείτε και θα καταλάβετε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστικές: Το μυστικό ομορφιάς της Βίκυς Καγιά για να δείχνει με την μία 10 χρόνια νεότερη

Πολακης

Ξεφτίλα: Άγαλμα στο ΣΤΑΘΜΑΡΧΗ ο Παύλος Πολάκης: Κάνουν κωλοτούμπες ωρέ τα παλικάρια! Για τα λεφτά και την ασυλία εννοείται!