in

Έθαψαν το παιδί τους στην Αλβανία όμως τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα

Δύσκολες στιγμές για τους γονείς του μικρού Γαβριήλ στο Αγρίνιο

Διαφήμιση

Είχε σοκάρει η είδηση πως ο 14χρονος Γαβριήλ έχασε τη ζωή του όταν έπεσε από το ποδήλατο και χτύπησε το κεφάλι του στον βράχο. Σήμερα οι γονείς του αδικοχαμένου μικρού παιδιού καλούνται να αντιμετωπίσουν μια άσχημη κατάσταση.

Όπως διαβάζουμε στις ειδήσεις του posted.gr , η ταφή του ανήλικου παιδιού πραγματοποιήθηκε στην γειτονική Αλβανία, με τον πατέρα να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την είσοδό του στην Ελλάδα. Αντίθετα, η γυναίκα του μπορεί να εισέλθει κανονικά στη χώρα.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι δουλεύει στην περιοχή της Κυψέλης Αγρινίου εδώ και πολλά χρόνια όπου και διαμένει. Άλλωστε και ο Γαβριήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί.

Έθαψαν το παιδί τους στην Αλβανία όμως τους απαγορεύτηκε η είσοδος στην Ελλάδα

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση οι γονείς του Γαβριήλ στο Αγρίνιο

«Σε αυτή τη δύσκολη φάση το ζευγάρι χρειάζεται ο ένας τον άλλο. Η γυναίκα είναι είτε υποχρεωμένη να γυρίσει στην Ελλάδα και να εργαστεί, είτε να παραμείνει στην Αλβανία με τον άνδρα της, όπου ουσιαστικά δεν έχουν ούτε μέρος να μείνουν, ούτε κάπου να δουλέψουν. Το πρόβλημα αυτό πρέπει να λυθεί», δηλώνει ο πρόεδρος της Κυψέλης, Στράτος Ηλιάδης, που απευθύνει έκκληση στις αρμόδιες υπηρεσίες να αντιμετωπίσουν με κατανόηση και ανθρωπισμό την κατάσταση, ώστε το ζευγάρι να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει τη ζωή του στο χωριό.

Πηγή: posted.gr

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Βόλτα τον σκύλο για πι-πί φορώντας μόνο τα εσώρουχά της – Φωτογραφία

Ρίγη συγκίνησης με την ιστορία του: O ήρωας Έλληνας πυροσβέστης που έπεσε στη φωτιά για να σώσει τους συναδέρφους του