in

Έρευνα: Δουλεύεις 9-5; Eίναι επικίνδυνο για την υγεία σου. Τρίψτο στη μούρη του αφεντικού σου

Είναι κάτι τέτοιο ερευνητές, ασχολούνται με ένα θέμα βγάζουν κάποιες τέτοιες έρευνες και στη συνέχεια τα social media τους αποθεώνουν και γίνονται viral.

Μία τέτοια με θέμα την εργασία και το ωράριο της εργασίας σου παρουσιάζουμε και σήμερα! Μπορεί να μην είναι ότι πιο σώφρον να σηκωθείς και να την τρίψεις στη μούρη του αφεντικού, όμως με ένα social share, μπορείς να φροντίσεις ώστε να φτάσει μπροστά στην οθόνη του.

Δουλεύεις 09:00 το πρωί με 17:00 το απόγευμα; Αν ναι, τότε πρέπει να προσέχεις, διότι σύμφωνα με επιστήμονες, η εργασία εκείνες τις ώρες κάνει κακό στην υγεία.

Διαφήμιση

Όπως υποστηρίζει ο Dr Paul Kelley, όλα σχετίζονται με το ρολόι του σώματός μας, κάτι που σημαίνει πως μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε μέχρι κάποια ώρα.

«Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα της κοινωνίας μας. Το προσωπικό θα πρέπει να ξεκινά τη δουλειά μετά τις 10 το πρωί», αναφέρει ο κ. Kelley και συνεχίζει: «Συνήθως οι άνθρωποι στερούνται ύπνου. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ρυθμούς μας εντός του 24ώρου. Δεν μπορεί κανείς να μάθει να σηκώνεται μια συγκεκριμένη ώρα. Το σώμα θα πρέπει να εναρμονιστεί με το φως του ήλιου».

«Είναι εξαιρετικά επιζήμιο για το σύστημα του σώματός μας, αλλά και για τις συναισθηματικές μας επιδόσεις», συμπληρώνει. Όπως τονίζει, το συκώτι και η καρδιά μας έχουν διαφορετικά μοτίβα και εμείς με το να ξυπνάμε πολύ πρωί και να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας, τους ζητάμε να τα αλλάξουμε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Το μυστικό αποκαλύφθηκε – Για αυτό βλέπουμε οτι πέφτουμε” στον ύπνο μας!

Ελένη Μενεγάκη: Η άσεμνη χειρονομία on air – Σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο, το έδειξε και… Viral βίντεο