in

ΕΡΕΥΝΑ: “Μπήκαμε” στα μυαλά των γυναικών: Δείτε τι φαντασιώνεται κατά της διάρκεια του σεξ

Αυτοί είναι οι άνδρες που “πρωταγωνιστούν” στις φαντασιώσεις των γυναικών κατά την διάρκεια του σεξ.

Άλλη μια έρευνα “ξεκλειδώνει” τα μυαλά των γυναικών ανακαλύπτοντας τις πιο μυστικές σκέψεις. Η dailystar φέρνει στην δημοσιότητα αυτά που σκέφτεται κάθε θηλυκό κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Οι μισές γυναίκες λοιπόν φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με έναν άλλο άνδρα, ενώ κάνουν έρωτα με τον σύντροφό τους, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει μια νέα έρευνα από την βρετανική εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων και άλλων αξεσουάρ, LoveHoney.

Μάλιστα, αυτό είναι κάτι που το κάνουν περισσότερο οι γυναίκες από τους άνδρες, αφού το 46% των γυναικών σκέφτονται άλλους άντρες όταν κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους, σε σύγκριση με το αντίστοιχο 42% των αντρών. όπως σημειώνει η dailystar.co.uk

Διαφήμιση

Για τις περισσότερες γυναίκες αυτές οι φαντασιώσεις την ώρα του σεξ, αφορούν έναν στενό φίλο ή συνάδελφο στη δουλειά και, όταν τους συμβαίνει αυτό, είναι πιο πιθανό να κάνουν τελικά σεξ και με εκείνον τον άνδρα σε σύγκριση με τους άντρες που έχουν παρόμοιες φαντασιώσεις όταν κάνουν σεξ με τις συντρόφους τους.

Συγκεκριμένα, ακριβώς κάτω από το ένα τρίτο των γυναικών (30%) και το 25% των ανδρών παραδέχονται ότι έχουν κάνει σεξ τελικά με το άτομο το οποίο φαντασιώνονταν από το φιλικό τους περιβάλλον.

Επίσης, το 26% των γυναικών και το 22% των ανδρών έχουν επίσης κάνει σεξ με ένα άτομο από το εργασιακό τους περιβάλλον, το οποίο φαντασιώνονταν όταν έκαναν σεξ με τον/την σύντροφό τους.

Η έρευνα από την εταιρεία LoveHoney έγινε επάνω σε δείγμα 1.300 ατόμων και εκτός από αυτά, έδειξε επίσης ότι μία στις πέντε γυναίκες έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με “πρωταγωνιστή” το αφεντικό τους στην δουλειά. Και 8% των γυναικών, παραδέχεται ότι τελικά έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ με το αφεντικό του.

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 70% των γυναικών και το 63% των ανδρών φαντασιώνονται το πώς θα ήταν το σεξ με ένα άλλο άτομο, πριν πάνε για ύπνο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κλαούντια Ρομάνι: Σκύβει ταΐζει αδέσποτη γάτα, δείχνει χαράδρα και εμείς θέλουμε να την ποτίσουμε

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τη θλιμμένη 15χρονη ανήλικη νύφη του Μπαγκλαντές