in

Έρευνα: Αναμονή, κομπλιμέντα, social media – Τα πιο περίεργα facts για το σεξ

Οι επιστημονικές μελέτες φέρνουν τα πάνω κάτω και μας κάνουν να ξεχάσουμε όλα όσα γνωρίζουμε για την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Διάφοροι αστικοί μύθοι που ήταν ευρέως διαδεδομένοι και είχαν να κάνουν με την ερωτική διάθεση, τις αποδόσεις, τον χρόνο αλλά και τα θέλγητρα, καταρρίπτονται από τους επιστήμονες.

  • Στο περίμενε

Έρευνα του πανεπιστημίου Μπρίχαμ Γιάνγκ απέδειξε πως τα ζευγάρια που περιμένουν να κάνουν σεξ είναι πιο ευτυχισμένα ενώ η καθυστέρηση των ερωτικών περιπτύξεων μπορεί να οδηγήσει σε έναν πιο υγιή γάμο. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί αυτοί που περίμεναν έμαθαν να μιλούν και να έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν», δήλωσε ο Ντιν Μπάσμπι, επικεφαλής της μελέτης.

  • Χάνουν τις αποδόσεις τους στο σεξ

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο Έρσιγιες στην Τουρκία διαπίστωσε ότι οι άνδρες με παραπανίσια κιλά ενδεχομένως να  έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι από τους αδύνατους.

Διαφήμιση
  • Πως έρχονται πιο κοντά

Πρόσφατη δημοσκόπηση το 40 % των γυναικών λένε ότι η χρήση των social media, είτε πρόκειται για το Facebook είτε για γραπτά μηνύματα, τις κάνει επιρρεπείς στο να βρεθούν στο κρεβάτι με ένα σύντροφο πιο γρήγορα.  «Αν ο στόχος σας είναι να κάνετε σεξ το texting είναι πραγματικά χρήσιμο επειδή κάνει την επικοινωνία πιο εύκολη και άμεση», δήλωσαν οι ερευνητές.

  • Πουθενά χωρίς αυτό

Δημοσκόπηση που πραγματοποίησε βρετανική ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών  έδειξε ότι μία στις τέσσερις γυναίκες, απαντούν στο τηλέφωνο την ώρα που κάνουν σεξ!

  • Όλα για ένα Like …

Μία στις πέντε γυναίκες προτιμάει περισσότερο το Facebook από το σεξ. Σύμφωνα με έρευνα που έκανε μεγάλο γυναικείο περιοδικό  ανάμεσα σε 2.000 γυναίκες, το 20% απάντησε ότι θα προτιμούσε να στερηθεί το σεξ για μία εβδομάδα παρά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

  • Θέλουν κομπλιμέντα

Οι νεαρές γυναίκες προτιμούν περισσότερο τα κοπλιμέντα από το σεξ σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στην Journal of Personality. Ο λόγος που θέλουν να ακούν καλά σχόλια είναι επειδή ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους και τους δίνουν καλύτερη ώθηση σε ό,τι κάνουν.

Οι φιλοφρονήσεις και μόνο αρκούν σε ένα ποσοστό 60% των νεαρών γυναικών, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στα κοπλιμέντα που αφορούν την προσωπικότητα και όχι την εξωτερική εμφάνιση σε ποσοστό 30%.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κιτ Κλημεντίνη Κίναν: Η κόρη της Σίνθια Ρόουλι ψάχνει γαμπρό στο ριάλιτι The bachelor

Κιμ Καρντάσιαν: Πώς την πετσόκοψε έτσι… «Έφαγε πόρτα» από 13χρονο ορφανό