in

ΈΡΕΥΝΑ: Αυτές είναι οι 10 απαγορευμένες σκέψεις των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ μαζί σου

Οι γυναίκες όπως και να το κάνουμε είναι παράξενα όντα μέχρι και στο σεξ. Παράξενα, αλλά όχι εντελώς ακατανόητα. Για εκείνες το σεξ ισούται με κάτι πολύ παραπάνω από μια απλή διείσδυση και ακόμα και την ώρα που εσύ πιστεύεις ότι απολαμβάνει τη σωματική επαφή μαζί σου, το δικό της μυαλό δουλεύει πυρετωδώς. Δυστυχώς για σένα, δεν είσαι ο μοναδικός πρωταγωνιστής στις σκέψεις της.

Οι σκέψεις τους τη στιγμή που σε έχουν στο κρεβάτι τους μπορεί να είναι από πολύ αθώες μέχρι… επικίνδυνα βρώμικες και σίγουρα δεν θα σε ευχαριστούσε να τις γνωρίζεις. Παρόλα αυτά, όσο περισσότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα θα μπορέσεις να διαχειριστείς την παρτενέρ σου εκείνη την ώρα γι’ αυτό δώσε προσοχή και φρόντισε την κρίσιμη ώρα να αποκρυπτογραφήσεις ακόμα και την πιο «ύποπτη» έκφραση του προσώπου της.

Διαφήμιση

Σκέψεις όπως «Είμαι αρκετά σφιχτή;», «Του αρέσει το σώμα μου;» ή «Του αρέσει ο τρόπος που του κάνω στοματικό;» είναι αθώες και πολύ φυσιολογικές. Αλλά μη νομίζεις ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από εσένα.

Την κρίσιμη εκείνη ώρα που εσύ δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να την ικανοποιήσεις εκείνη είναι πιθανό να σκέφτεται κι άλλους στο παιχνίδι –άντρες και γυναίκες- ακόμα και να «σχεδιάζει» στο μυαλό της το πλάνο του ψεύτικου οργασμού της.

Αντέχεις να μπεις στο μυαλό της; Αν ναι, αυτές είναι οι 10 σκέψεις που κάνει την ώρα που κάνει σεξ μαζί σου και πολύ καλά θα κάνεις να τις επεξεργαστείς.

Είμαι αρκετά σφιχτή;
Του αρέσει το σώμα μου;
Πώς θα ήταν αν ερχόταν και ακόμα ένας άντρας μαζί μας;
Πότε είναι η κατάλληλη ώρα να προσποιηθώ οργασμό χωρίς να με καταλάβει;
Να του ζητήσω να δοκιμάσουμε το πρωκτικό σεξ;
Θα μου άρεσε να βρισκόμουν με μια γυναίκα;
Του αρέσει ο τρόπος που το κάνω στοματικό;
Πώς να του ζητήσω να μου κάνει στοματικό;
Θεωρείται απιστία αν σκεφτώ κάποιον άλλο;
Γιατί δε μπορεί να με κάνει να τελειώσω; Μήπως φταίω εγώ;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ένα στα… γρήγορα – Πότε και πώς θα το πετύχεις

ΕΡΕΥΝΑ: Η μάχη δεξιόχειρων και αριστερόχειρων ξεκινά – Ποιοι βγάζουν πιο πολλά χρήματα;